91

Odp: [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R

raku napisał/a:

Nie Grucha Ty jednak tego nie rozumiesz...

Być może. Nie wdaje się w dalszą dyskusje na ten temat :)

KTM SMC 690

92 Ostatnio edytowany przez tabul (2013-03-15 12:41:48)

grucha napisał/a:
raku napisał/a:

jeblem... Grucha skad masz ksywe ?? z chlopaki nie placza ?? bez urazy, taki zarcik ;)

93

koledzy!

:D

jest:  Ducati Hypermotard 796 '11
było: BMW G650 Xmoto

94

tabul napisał/a:
grucha napisał/a:
raku napisał/a:

jeblem... Grucha skad masz ksywe ?? z chlopaki nie placza ?? bez urazy, taki zarcik ;)

Nie wiem, ktoś kiedyś tak powiedział i tak zostało już :D

KTM SMC 690

95

Raczek napisał/a:

I tak jesteśmy w dobrej sytuacji :D bo pomyślcie sobie ile byśmy musieli jeszcze czekać jak by się stary Koso'a rozmyślał i powiedział ,że nie położy takiej kasy na zabawkę dla syna xD Trochę by to pewnie trwało zanim by się w PL dorobił :D

Czyżbyś czegoś mi zazdrościł? Kasa jest moja i ojciec nic mi nie będzie dokładał jakbyś chciał wiedzieć, więc swoje głupie teorie zachowaj dla siebie.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

96

Koso to żałosne jest, aby mieć takie problemy... Zamiast się cieszyć że Cię stać i kupować i śmigać to wybrzydzasz gorzej niż "baba"... Nie kupić moto bo ma ryski ?? Pierwsze krzaki, czy tam lekka gleba itp. i już masz ryski, no chyba że kupujesz i na wystawę dajesz, jak ten złom Owsiaka... To co kupisz taki idealny, odpukać, ale zdarza się, wywrócisz się i co będziesz płakał że masz ryski ?? Nie ogarniam tego swoim prostym tokiem myślenia...

97 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-03-15 13:13:45)

Tabul właśnie pakowałem busa i  za jakieś 30 min ruszam w droge po jednego, i jak wszystko będzie ok to zabieram ;)

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

98

tabul napisał/a:

Koso to żałosne jest, aby mieć takie problemy... Zamiast się cieszyć że Cię stać i kupować i śmigać to wybrzydzasz gorzej niż "baba"... Nie kupić moto bo ma ryski ?? Pierwsze krzaki, czy tam lekka gleba itp. i już masz ryski, no chyba że kupujesz i na wystawę dajesz, jak ten złom Owsiaka... To co kupisz taki idealny, odpukać, ale zdarza się, wywrócisz się i co będziesz płakał że masz ryski ?? Nie ogarniam tego swoim prostym tokiem myślenia...

Może będzie jeździł grzecznie jak czoperkiem :)

KTM SMC 690

99

Grucha nie martw się nie jadę po tego co oglądałeś ;D

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

100

Koso napisał/a:

właśnie pakowałem busa i  za jakieś 30 min ruszam w droge po jednego

mikroskop spakowany! żadna ryska się nie ukryje!

bez jaj, czyżby to był koniec tego melodramatu??? nudą powieje na forum:/

https://www.bikepics.com/members/81

101

Spoko, delta, to nie wybieranie nowego papieża, oświadczyny czy test na ojcostwo. To poważna sprawa którą trzeba przemyśleć, powiedziałbym, że życiowa decyzja , trzeba ją dobrze przemyśleć a nie tak na szybciora. Jest szansa, że jeszcze będziemy mogli sobie poużywać ;]

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

102

Koso napisał/a:
Raczek napisał/a:

I tak jesteśmy w dobrej sytuacji :D bo pomyślcie sobie ile byśmy musieli jeszcze czekać jak by się stary Koso'a rozmyślał i powiedział ,że nie położy takiej kasy na zabawkę dla syna xD Trochę by to pewnie trwało zanim by się w PL dorobił :D

Czyżbyś czegoś mi zazdrościł? Kasa jest moja i ojciec nic mi nie będzie dokładał jakbyś chciał wiedzieć, więc swoje głupie teorie zachowaj dla siebie.

Albo jesteśmy tu jedną rodziną, albo każdy każdemu wilkiem i permamentnie ładujemy się w ch***a. Jak brałeś ode mnie sm'a to Twój ojciec pofatygował się osobiście do mnie zadzwonić wypytał o szczegóły, bo jak stwierdził, to on jest płatnikiem a Ty użytkownikiem. Więc jeśli w tym przypadku jest inaczej, to gratuluje, szybko sie dorobiłeś.

SMCR AKR

103

RR napisał/a:

Spoko, delta, to nie wybieranie nowego papieża, oświadczyny czy test na ojcostwo. To poważna sprawa którą trzeba przemyśleć, powiedziałbym, że życiowa decyzja , trzeba ją dobrze przemyśleć a nie tak na szybciora. Jest szansa, że jeszcze będziemy mogli sobie poużywać ;]

uff.. thx RR, kamień mi z nerki spadł, mało co w depresje nie wpadłem

https://www.bikepics.com/members/81

104

może warto trochę zluzowac poślady.
Granica pomiędzy dobrym żartem, a sucharem jest bardzo cienka i nie trudno ją przekroczyć...

***427***

105 Ostatnio edytowany przez raku (2013-03-15 14:48:48)

kwkm napisał/a:
Koso napisał/a:
Raczek napisał/a:

Albo jesteśmy tu jedną rodziną, albo każdy każdemu wilkiem i permamentnie ładujemy się w ch***a. Jak brałeś ode mnie sm'a to Twój ojciec pofatygował się osobiście do mnie zadzwonić wypytał o szczegóły, bo jak stwierdził, to on jest płatnikiem a Ty użytkownikiem. Więc jeśli w tym przypadku jest inaczej, to gratuluje, szybko sie dorobiłeś.

+1
Ojciec mu nie dokłada bo dostał od niego na urodziny i już sa jego! Co nie znacie sie?

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250