Odp: [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Nie Grucha Ty jednak tego nie rozumiesz...
Być może. Nie wdaje się w dalszą dyskusje na ten temat :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie Grucha Ty jednak tego nie rozumiesz...
raku napisał/a:Nie Grucha Ty jednak tego nie rozumiesz...
jeblem... Grucha skad masz ksywe ?? z chlopaki nie placza ?? bez urazy, taki zarcik ;)
koledzy!
:D
grucha napisał/a:raku napisał/a:Nie Grucha Ty jednak tego nie rozumiesz...
jeblem... Grucha skad masz ksywe ?? z chlopaki nie placza ?? bez urazy, taki zarcik ;)
Nie wiem, ktoś kiedyś tak powiedział i tak zostało już :D
I tak jesteśmy w dobrej sytuacji :D bo pomyślcie sobie ile byśmy musieli jeszcze czekać jak by się stary Koso'a rozmyślał i powiedział ,że nie położy takiej kasy na zabawkę dla syna xD Trochę by to pewnie trwało zanim by się w PL dorobił :D
Czyżbyś czegoś mi zazdrościł? Kasa jest moja i ojciec nic mi nie będzie dokładał jakbyś chciał wiedzieć, więc swoje głupie teorie zachowaj dla siebie.
Koso to żałosne jest, aby mieć takie problemy... Zamiast się cieszyć że Cię stać i kupować i śmigać to wybrzydzasz gorzej niż "baba"... Nie kupić moto bo ma ryski ?? Pierwsze krzaki, czy tam lekka gleba itp. i już masz ryski, no chyba że kupujesz i na wystawę dajesz, jak ten złom Owsiaka... To co kupisz taki idealny, odpukać, ale zdarza się, wywrócisz się i co będziesz płakał że masz ryski ?? Nie ogarniam tego swoim prostym tokiem myślenia...
Tabul właśnie pakowałem busa i za jakieś 30 min ruszam w droge po jednego, i jak wszystko będzie ok to zabieram ;)
Koso to żałosne jest, aby mieć takie problemy... Zamiast się cieszyć że Cię stać i kupować i śmigać to wybrzydzasz gorzej niż "baba"... Nie kupić moto bo ma ryski ?? Pierwsze krzaki, czy tam lekka gleba itp. i już masz ryski, no chyba że kupujesz i na wystawę dajesz, jak ten złom Owsiaka... To co kupisz taki idealny, odpukać, ale zdarza się, wywrócisz się i co będziesz płakał że masz ryski ?? Nie ogarniam tego swoim prostym tokiem myślenia...
Może będzie jeździł grzecznie jak czoperkiem :)
Grucha nie martw się nie jadę po tego co oglądałeś ;D
właśnie pakowałem busa i za jakieś 30 min ruszam w droge po jednego
mikroskop spakowany! żadna ryska się nie ukryje!
bez jaj, czyżby to był koniec tego melodramatu??? nudą powieje na forum:/
Spoko, delta, to nie wybieranie nowego papieża, oświadczyny czy test na ojcostwo. To poważna sprawa którą trzeba przemyśleć, powiedziałbym, że życiowa decyzja , trzeba ją dobrze przemyśleć a nie tak na szybciora. Jest szansa, że jeszcze będziemy mogli sobie poużywać ;]
Raczek napisał/a:I tak jesteśmy w dobrej sytuacji :D bo pomyślcie sobie ile byśmy musieli jeszcze czekać jak by się stary Koso'a rozmyślał i powiedział ,że nie położy takiej kasy na zabawkę dla syna xD Trochę by to pewnie trwało zanim by się w PL dorobił :D
Czyżbyś czegoś mi zazdrościł? Kasa jest moja i ojciec nic mi nie będzie dokładał jakbyś chciał wiedzieć, więc swoje głupie teorie zachowaj dla siebie.
Albo jesteśmy tu jedną rodziną, albo każdy każdemu wilkiem i permamentnie ładujemy się w ch***a. Jak brałeś ode mnie sm'a to Twój ojciec pofatygował się osobiście do mnie zadzwonić wypytał o szczegóły, bo jak stwierdził, to on jest płatnikiem a Ty użytkownikiem. Więc jeśli w tym przypadku jest inaczej, to gratuluje, szybko sie dorobiłeś.
Spoko, delta, to nie wybieranie nowego papieża, oświadczyny czy test na ojcostwo. To poważna sprawa którą trzeba przemyśleć, powiedziałbym, że życiowa decyzja , trzeba ją dobrze przemyśleć a nie tak na szybciora. Jest szansa, że jeszcze będziemy mogli sobie poużywać ;]
uff.. thx RR, kamień mi z nerki spadł, mało co w depresje nie wpadłem
może warto trochę zluzowac poślady.
Granica pomiędzy dobrym żartem, a sucharem jest bardzo cienka i nie trudno ją przekroczyć...
Koso napisał/a:Raczek napisał/a:I tak jesteśmy w dobrej sytuacji :D bo pomyślcie sobie ile byśmy musieli jeszcze czekać jak by się stary Koso'a rozmyślał i powiedział ,że nie położy takiej kasy na zabawkę dla syna xD Trochę by to pewnie trwało zanim by się w PL dorobił :D
Albo jesteśmy tu jedną rodziną, albo każdy każdemu wilkiem i permamentnie ładujemy się w ch***a. Jak brałeś ode mnie sm'a to Twój ojciec pofatygował się osobiście do mnie zadzwonić wypytał o szczegóły, bo jak stwierdził, to on jest płatnikiem a Ty użytkownikiem. Więc jeśli w tym przypadku jest inaczej, to gratuluje, szybko sie dorobiłeś.
+1
Ojciec mu nie dokłada bo dostał od niego na urodziny i już sa jego! Co nie znacie sie?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Kupie Ktm 690 Smc/Smc R
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 80 zapytań