Odp: osłony dekli silnika DRZ
Jak wszyscy to ja tez w kevlar wchodzę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » osłony dekli silnika DRZ
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rodman,jakub jeśli nadal jesteście zainteresowani osłonami to proszę o maila na PW z potwierdzeniem jaki rodzaj dekielków i numer telefonu
umówiłem się na odbiór osobisty na pogoni za lisem czyli odchodzą koszty przesyłki, rajd się odbędzie w następny weekend w okolicach pionek. jeśli ktoś z zainteresowanych się wybiera to jak najbardziej jest możliwy odbiór na miejscu, natomiast jeśli ktoś się bardzo ciśnieniuje to możemy zamówić pocztą. czyli jak ktoś jeszcze jest chętny to wysyłać info na PW, myślę że mamy czas jeszcze do połowy przyszłego tygodnia.
pozdro
Ja oczywiście że jestem. Nie mam ciśnienia.
jakub nadal nie mam twojego zgłoszenia na PW a to jest warunkiem udziału w promocji.
kolejne wieści na temat naszego zamówienia. niestety gość co je robi nie wyrobi się na lisa czyli jednak przyjdzie to pocztą. trudno mam nadzieję że to nikogo nie zniechęci. złożyłem już zamówienie ale jak ktoś jeszcze się dołączy to myślę że nie będzie problemu.
pozdro
najnowsze wieści;
zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 2-3 tygodni także cierpliwości koledzy.
koleś zaproponował dodatkowo osłonę dekla rozrusznika za 30 zł jeśli jest ktoś zainteresowany.
będę informował na bieżąco jeśli tylko czegoś się dowiem.
Pozdro
masz moze foto jak ta osłona dekla rozrusznika bedzie wygladała, też będzie z kevlaru?
fotki nie mam bo koleś mówił ze dopiero zrobił formę ale spytam czy da radę podesłać taka fotkę. jeśli osłony z kevlaru to i ta pierdółka też z kevlaru.
rozmawiałem juz z typem nt temat i osłonka wygląda tak jak ta, ino z kevlaru moze być
[url]http://moto.allegro.pl/item821349942_drz_400_ltz_klx_oslona_rozrusznika_carbon.html[/url]
Montowane na oryginalną oslonę
Ja jestem zainteresowany wersją z kevlaru więc jak mozesz to zamów do kompletu :)
Ktoś z Was ma już może te osłony?
Jeżeli tak to na pewno wszyscy będą wdzięczni za jakieś zdjęcia tych cudeniek.
Rodman ty gadzeciażu!! :D przecież z tego co pamiętam masz już dekle-osłonki.
A pamiętam dobrze bo... sam je przyklejałem. hehe...
Gdy przykleisz tam kolejną... dźwignię zmiany biegów w kieszeni będziesz wozić. (biegów już nie zmienisz) ;)
A pamiętam dobrze bo... sam je przyklejałem.
To bardzo dobrze, teraz je odkleisz i zrobisz miejsce na kevlar hahaha
Wiadomo moze kiedy te osłony będą ?
Wiadomo moze kiedy te osłony będą ?
Dostaliście już może te osłony?
siema.
zadzwonię do gościa w poniedziałek i sprawdzę status zmówienia.
dam znać co i kiedy, bo rzeczywiście się to już sporo przeciągnęło.
Pozdo.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » osłony dekli silnika DRZ
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 80 zapytań