Temat: Tarcze hamulcowe NG
Zna ktos te tarcze?
Cena bardzo spoko, ktos cos moze powiedziec na ich temat?
Warto kupic?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Tarcze hamulcowe NG
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zna ktos te tarcze?
Warto kupic?
Do jazdy amatorskiej/rekreacyjnej jak najbardziej, zwykla tarcza, troche lepsza jakoscia od EBC, aczkolwiek nie mialem jej w moto, ale tyle znam z ogolnego rekonesansu.
Jezeli do jazdy wyczynowej/zawodowej, to chyba nalezy sie zastanowic nad drewnem do trumny.
Kilka już ich zamontowałem i nikt nie miał z nimi najmniejszego problemu.
Zna ktos te tarcze?
Warto kupic?
a do czego potrzebujesz te tarcze ??
Jezeli do jazdy wyczynowej/zawodowej, to chyba nalezy sie zastanowic nad drewnem do trumny
AntonioPL dlaczego pierdolisz takie głupoty jednocześnie pisząc cyt "nie mialem jej w moto, ale tyle znam z ogolnego rekonesansu" ???
potrzebuje do DRZ, tyle, ze 320 mm plywajaca...
ja miałem, robiły się pęknięcia na obwodzie (od rantu do najbliższych otworów) i wydawała okrutne dzwięki
*
hamować hamowała nawet z pęknięciami, zdjęcia nie mam, jakie pieniądze taka tarcza, jak nie masz na nic lepszego to będzie działać
ale tarcza rzeczywiscie popekala czy 'tak jakby popekala'? zastanawiam sie nad ng, ale pekanie zniecheca
nie "tak jakby" tylko normalnie popękała, od rantu do najbliższego otworu w tarczy, około 0,5cm pęknięcia wkilku miejscach
Dyskwalifikacja :). Z drugiej strony domyslam sie ze to sie stalo w warunkach "torowych". Mam racje ?
tak jakby :-D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Tarcze hamulcowe NG
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań