Odp: Bluza SUPERMOTO
dzięki za bluzę :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 167 168 169 170 171 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki za bluzę :)
gitarka:D zajebista bluza i rozmiar gra:) dziękówa!
Całkowicie zapomniałem, że zamawiałem bluzy tak długo na nie czekałem. Ale to nic ! :) Z chwilą otwarcia paczki i założenia bluzy od razu pojawił się banan na twarzy ! Bluzy rewelacyjne :)
Przyszła, zajebista. Dzięki!
Gitarka, bluzy mega. Dzięki :D
JERY spisałeś się na medal, bluza jest światna warta swojej ceny !!
Pozdrawiam !! ;)
yyyyy sory ze sie wcinam ale czy da rade jeszcze kupic bluze??? :D
jedynie taka : [url]http://forum.supermoto.pl/topic22323-bluza-supermoto-2013r-p53.html[/url]
czarny masz pw
oko dzieki !!!! :D
Mam pytanie
Są może jeszcze jakieś sztuki ? albo chociaż ze starego nadruku i wzoru :D
też się pisze na tą bluzę.... jeśli już nie ma to może jakaś reaktywacja pomysłu.
I pytanie jeszcze do osoby, która miała pomysł z motywem supermena i angielskim napisem o tych dupeczkach:
chętnie kupie taką bluzę jeśli doszło do jej wykonania tylko taki pomysł.. pod znakiem supermena napis moto, żeby wyszło supermoto:))
też się pisze na tą bluzę.... jeśli już nie ma to może jakaś reaktywacja pomysłu.
I pytanie jeszcze do osoby, która miała pomysł z motywem supermena i angielskim napisem o tych dupeczkach:chętnie kupie taką bluzę jeśli doszło do jej wykonania tylko taki pomysł.. pod znakiem supermena napis moto, żeby wyszło supermoto:))
?? jaki napis na dupeczkach? Pierwsze slysze. Zawsze mozna zrobic dodruk tych bluz. Jeden warunek pozostaje niezmienny. 25 szt minimum . Zrobcie liste, zobaczymy czy znajda sie chetni.
Mam pytanko prać tą bluzę w pralce ? Bo 1 pranie - ręcznie, a boję się pralek żeby mi napisów nie zmieniły :D
Ja tam TERRORU siać jeszcze długo nie będę i lamerska jazda w moim wykonaniu z napisem "nakurwiam terror" może nie przysłużyć się propagowaniu supermoto. Dlatego podoba mi się ten tekst na plecach:
SUPERMOTO because i don't need a sportbike to pull bitches!
taki pstryczek dla "plastikowych" kolegów ;)
Strony Poprzednia 1 … 167 168 169 170 171 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 44 zapytań