Odp: Bluza SUPERMOTO
Już są, dziękuje Jery!
KTM 625 SM 2004
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 166 167 168 169 170 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Już są, dziękuje Jery!
Już u mnie ;) Nawet z rozmiarem trafiłem^^ Dzięki Jery ;)
Dżery Dzienki :)
Jery, dzięki, dobra robota.
P.S. Przychodzę do domu a tam karton z podpisem: kompan do picia :)
Wypychasz bluze gazetami. Sadzasz na krzesle i masz z kim pic :P
Ciekawe co sobie na poczcie pomyśleli :D
Ciekawe co sobie na poczcie pomyśleli :D
Nic, na co dzień widzą ciekawsze rzeczy :)
Ostatnio kumpela z okienek opowiadała jak klient się pieklił ze wysłał najtańszą możliwa opcją dzwi samochodowe z szybą (nie opuszczoną), owinięte folią strechową (sic!) bo się szyba zbiła... ;]
A moja laska z kolei (tez pocztówka) opowiadała jak to niedawno klientka wysyłała przesyłkę zagraniczną... do państwa Texas...
Tak czy siak moja firma mnie zaskakuje, szybko doszło patrząc po datowniku. ;)
Jery masz umowę masowego nadawcy/EKN ?
(Yep jestem pocztową trombką ;])
Do mnie też przed chwilą dotarła ;) Bluza jest miła w dotyku i nie jest cienka. W prawdzie nie trafiłem z rozmiarem bo jest za długa. Dobra robota!
Do mnie też przed chwilą dotarła ;) Bluza jest miła w dotyku i nie jest cienka. W prawdzie nie trafiłem z rozmiarem bo jest za długa. Dobra robota!
Nie narzekaj, ja mam za długą, za szeroką na obwodzie, ale i tak jest fajna ;] Na moto idealna ;]
BolekZKO napisał/a:Ciekawe co sobie na poczcie pomyśleli :D
Nic, na co dzień widzą ciekawsze rzeczy :)
Ostatnio kumpela z okienek opowiadała jak klient się pieklił ze wysłał najtańszą możliwa opcją dzwi samochodowe z szybą (nie opuszczoną), owinięte folią strechową (sic!) bo się szyba zbiła... ;]A moja laska z kolei (tez pocztówka) opowiadała jak to niedawno klientka wysyłała przesyłkę zagraniczną... do państwa Texas...
Tak czy siak moja firma mnie zaskakuje, szybko doszło patrząc po datowniku. ;)
Jery masz umowę masowego nadawcy/EKN ?
(Yep jestem pocztową trombką ;])
Nie mam. A o co chodzi? Jakie warunki? plusy? minusy?
Do mnie też bluza dotarła i jest zajebi*ta . Dzięki Jery.
Bluza jest jest super w dotyku, rozmiar pasuje dzieki wielkie
Piekny napisał/a:BolekZKO napisał/a:...
...
Nie mam. A o co chodzi? Jakie warunki? plusy? minusy?
EKN'ka (elektroniczna książka nadawcza) to taki soft, instalujesz sobie, przygotowujesz fizycznie przesyłki i robisz ich bazę "elektronicznie" i sprowadza się to potem do rzucenia babce przesyłek na okienko (specjalne dla masowych, omijasz kolejki) i podania pliku w formie elektronicznej, ale to po tym jak podpiszesz umowę masowego nadawcy -> bardzo dużo nadajesz to negocjujesz sobie warunki i umowę pod siebie = profit/mniej kasy za więcej wysłanych, są jeszcze jakieś bajery pod tytułem "skredytowanych" czyli ślesz w pizdu cały miesiąc a potem cie podliczają ile posłałeś i ile płacisz etc...
Ale o szczegóły to marsz na swój urząd, ja jestem tylko inforlamatykiem w regionie śląskim i nie będę Cię wprowadzać w błąd ;)
EDIT:
Zapomniałem napisać, bluza jest mega wykonana, nie spodziewałem się aż takiej jakości, zdecydowanie warta czekania i tej kasy, dzięki jeszcze raz Jery!
Chętnie kupie kolejne edycje, a niech nawet będą terrorystyczne binladeny, Jaras - nie umieraj na zawał :)
Strony Poprzednia 1 … 166 167 168 169 170 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 51 zapytań