Odp: Supermotowy Terror Warszawy
no nie miała być w miarę pogoda a tu widzę będzie padać "bo grośki już nisko latają"
nie bój nic... przesz jest smoothy :D
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 403 404 405 406 407 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no nie miała być w miarę pogoda a tu widzę będzie padać "bo grośki już nisko latają"
nie bój nic... przesz jest smoothy :D
Kojarzycie kto w Warszawie oklei ładnie plastiki?
Wal do mnie jak w dym walniemy po kilka browarków i jakoś go obkleimy, nie wiem czy ładnie ale na pewno abstrakcyjnie
Mbrothers.pl , możesz się śmiało powoływac na mnie, ale tanio nie jest.
Panowie, pytanie :D Czy ja na swojej Aprilii SX 50 sprawiał bym dużo problemów pod czas terroru jako osoba towarzysząca ? Towarzysząca w sensie że przy swojej pojemności nie jestem w stanie zbyt dużo zrobić :D Mogę pomagać w kamerowaniu terroru ponieważ jestem posiadaczem GoPro, tablica nie czytelna schowana za kołem :) Pytam szczerze i oczekuje również szczerych odpowiedzi :D
Panowie, pytanie :D Czy ja na swojej Aprilii SX 50 sprawiał bym dużo problemów pod czas terroru jako osoba towarzysząca ? Towarzysząca w sensie że przy swojej pojemności nie jestem w stanie zbyt dużo zrobić :D Mogę pomagać w kamerowaniu terroru ponieważ jestem posiadaczem GoPro, tablica nie czytelna schowana za kołem :) Pytam szczerze i oczekuje również szczerych odpowiedzi :D
Odpowiedz zawarta jest w video
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LCp6aW4DxhQ&feature=youtu.be[/url]
:-)))
Dawaj ... :) to razem obstawiamy tyły :) ... się wybiorę wreszcie :)
To można lecieć, tylko niech się cieplej zrobi :)
Silencear napisał/a:Panowie, pytanie :D Czy ja na swojej Aprilii SX 50 sprawiał bym dużo problemów pod czas terroru jako osoba towarzysząca ? Towarzysząca w sensie że przy swojej pojemności nie jestem w stanie zbyt dużo zrobić :D Mogę pomagać w kamerowaniu terroru ponieważ jestem posiadaczem GoPro, tablica nie czytelna schowana za kołem :) Pytam szczerze i oczekuje również szczerych odpowiedzi :D
Odpowiedz zawarta jest w video
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LCp6aW4DxhQ&feature=youtu.be[/url]
:-)))
Hehe bardzo śmieszne, Hermes ;)
To wtedy była Vespa 70 ccm i jechala 90kmh ale zatarł się silnik i juz jest 50ccm...
Hehe bardzo śmieszne, Hermes ;)
To wtedy była Vespa 70 ccm i jechala 90kmh ale zatarł się silnik i juz jest 50ccm...
O to przepraszam Panowie ale w takim razie musicie rozwiercić trochę maszyny do 70ccm ;-)
Całę szczęście jest jeszcze torchę czasu... do dzieła
Spokojnie, u mnie został zrobiony porting cylindra ( sam robiłem ), wydech, gaźnik wszystko pod lepsze osiągi. Stówą lecę :D A w korku nie liczą się osiągi lecz technika, więc nie zawiodę :D W sumie wyjdzie w praniu
Wpadaj na zlot do Grodziska w marcu, to będziesz jednym z mocniejszych ;D
Wpadam, przeprowadziłem się teraz pod sam grodzisk więc jest dobrze :D W Grodzisku też będzie terror, tym bardziej żę będę w grupie blokującej skrzyżowania :)
Spokojnie, u mnie został zrobiony porting cylindra ( sam robiłem ), wydech, gaźnik wszystko pod lepsze osiągi. Stówą lecę :D A w korku nie liczą się osiągi lecz technika, więc nie zawiodę :D W sumie wyjdzie w praniu
O co chodzi? Jest gdzieś info co będzie w Grodzisku?
[url]http://www.facebook.com/events/433307330085569/[/url]
Ale to zlot dla skuterków
Strony Poprzednia 1 … 403 404 405 406 407 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.138 sekund, wykonano 30 zapytań