Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Miałem gdzie indziej się wybrać w tym terminie, ale jak się jakąś ekipą zbierzemy to tamta impreza schodzi na plan dalszy xD
"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miałem gdzie indziej się wybrać w tym terminie, ale jak się jakąś ekipą zbierzemy to tamta impreza schodzi na plan dalszy xD
Ja sie karne tez jak bedzie jescze pare sm :)
Pewnie większość wie, ale wrzucę może innych doinformuje. Motorcycle Show Wrocław 16-17marca.
[url]http://www.wroclawmotorcycleshow.com/[/url]
Ja będę raczej w sobotę, chętnie zobaczę jak stuntuje "Mania". Bo stuntera13 już widziałem wiele razy choćby ostatnio na Oldtimerze :)
Już żałuję, że mnie nie będzie ;/ A tak przy okazji, wiadomo coś więcej na temat tego rozpoczęcia sezonu we wrocku 20 kwietnia? Bo bym chętnie wpadł, jak ktoś stąd jeszcze będzie ;]
Nie ma czego żałować, te pokazy to kupa jak nic już lepiej na Oldtimerbazarze jest
Raku, w tamtym roku było nawet fajnie, tylko strasznie mało miejsca mieli. Fakt że na Oldtimerbazarze Stunter13 miał wiele więcej miejsca.
WojtekMZ- no ja na pewno będę jechał do Wrocławia a w niedzielę rano będę jechał do Częstochowy :)
No to jak Raku mówisz, że lipa to nie będę żałował, albo będę, ale mniej ;]
Cross-c1 to się może we Wrocku gdzieś ustawimy? Jak będzie pogoda to jestem na 100%, bo przy 0 stopniach to sobie mogę wokół komina polatać, a nie jechać 100km w jedną stronę. Zlot w Sudetach zahartował organizm, ale nie aż tak ;>
Do Częstochowy chciałem pojechać z kolegami, ale jakoś mi przeszło, szkoda mi pieniędzy, a u siebie mam ciekawsze latanie (z mojego punktu widzenia) ;>
PS. Przy okazji, Cross-c1 PW ;]
Nie ma czego żałować, te pokazy to kupa jak nic już lepiej na Oldtimerbazarze jest
to fakt, ostatnio słabo jest...
Co powiecie zeby spotkac sie 1szego w poniedzialek czyli wolne od pracy i cos polatac?:) ma byc bardzo cieplo.
Chyba na kulig :D
Witam panowie,pojechał by ktoś ze mną oglądnąć moto i doradzić? Płace jak za prezydenta... Chciałbym kupić crf 450 zarejestrowaną. Pozdrawiam.
Ja moge jechac.
Wlaśnie dzwoniłem do kolesia bo najbliżej jest w gnieźnie ale już ktoś dał zadatek do soboty i na pewno kupi. Pech to pech,a ładnie sie prezentowała. Dzięki za odpowiedź jak by co to się odezwe. Podaj numer telefonu.
Ja bym sie pisał na tego pierwszego, chociaż bym sprawdził czy za wami nadąże, tak na przyszłość :) ale do tego czasu nie wiem czy zrobie koła na sm, wiec bede na kostkach jechał:))
.
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 63 zapytań