Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ja tu chyba przestane zaglądać ;D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 402 403 404 405 406 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Damian, spokojnie przecież jeszcze jest kalendarzowa zima :)
Nie mogę tego czytać!!! Kur.... jeszcze muszę poczekać :(
ja pier....
hehe, że moto w Łodzi, czy wizja problemów z pompą ? :]
PRELUDE2000 napisał/a:Nie mogę tego czytać!!! Kur.... jeszcze muszę poczekać :(
ja pier....
hehe, że moto w Łodzi, czy wizja problemów z pompą ? :]
Jedno i drugie - na szczęście montaż pomp pozostawiłem serwisowi bo jeszcze czeka mnie zmiana gum, tarczy wave i kilka innych drobiazgów, miedzy innymi problem z przewodem hamulcowym.
No, ja też narazie uziemiony, jutro ruszam za przewodem i czekam jeszcze na wysyłkę tuzina klamotów z PP :) co by trochę dopimpowac kozę - po tym jak mi wjechałeś na ambicję ;)
czekam jeszcze na wysyłkę tuzina klamotów z PP :) co by trochę dopimpowac kozę - po tym jak mi wjechałeś na ambicję ;)
he he - wiedziałem że tak będzie :D
Nie mogę tego czytać!!! Kur.... jeszcze muszę poczekać :(
ja pier....
PRELUDE zaczynam wywierać na ciebie mała presje ;-)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7C0Rngh1cus&hd=1[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ[/url]
A zanim zacznie się terroryzowanie stolicy i okolic proponuję pożegnać Panią zimę na dobre :-))) Jutro ustalam termin i lokal zakładam osobny temat prawdopodobnie będzie to 15 lub 22 marzec
PRELUDE zaczynam wywierać na ciebie mała presje ;-)
Wiedziałem że tak będzie :), Hermes jak tylko sprzęt będzie w Warszawie to jestem na terrorze!
Mallly200sx, latasz tez dzisiaj po tych okolicach? Moze sie zlapiemy?
Niestety dziś się zagubiłem w czasoprzestrzeni ;)
a się dzieci rozpisały, hermes takie ładne błoto na polach się porobiło a ty mnie na małe namawiasz, jak się ruszysz już to pomyślimy
a się dzieci rozpisały, hermes takie ładne błoto na polach się porobiło a ty mnie na małe namawiasz, jak się ruszysz już to pomyślimy
Trzymam za słowo ojcze ;-)
Przeglądając wnikliwie różne serwisy pogodowe to podobno wiosna tylko od pon. do środy może czwartku, następnie ponowne ochłodzenia aż do ponad połowy marca a we wtorek 12.03. w nocy spadek nawet do -7.
Mimo wszystko mam nadzieję że wytarganie moto wlepi mi banana choćby na te kilka dni (nawet postaram sobie załatwić urlop).
Jedyne czym się martwię to to czy powrót zimy nie zniszczy mi plandeki, bo kosztowała nie mało, bo na moto to nie powinno bardzo wpłynąć
ejaaaa ejaaaa ja już latam :-)
no nie miała być w miarę pogoda a tu widzę będzie padać "bo grośki już nisko latają"
Hah mi sie dzisiaj śniło, ze dostałem smsa od Hermesa, żebym szybko na terror wpadał :P
Strony Poprzednia 1 … 402 403 404 405 406 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.109 sekund, wykonano 42 zapytań