Temat: Hakerowe lusterka
Witam ostatnio zainteresowaly mnie hakerowe lusterka i mam pytanie czy ktos nie chce sprzedac , lub nie ma jakiegos sklepu z tymi lusterkami :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Hakerowe lusterka
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ostatnio zainteresowaly mnie hakerowe lusterka i mam pytanie czy ktos nie chce sprzedac , lub nie ma jakiegos sklepu z tymi lusterkami :)
Na allegro po 100zł były. Ma ktoś link do jakiejś aukcji z ebay'a? Bo sam nie potrafię drugi raz tego znaleźć ;]
Edit. Znalazłem ;] [url]http://www.ebay.co.uk/itm/FOR-CAFE-RACER-HANDLEBARS-MOTORCYCLE-BAR-END-MIRRORS-X2-/320919167816?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4ab845e348&_uhb=1[/url]
minus jest chyba takie ze byle jakie nie chcące polozenie moto na ziemi/asfalcie konczy sie zniszczeniem lusterka.. ?
minus jest chyba takie ze byle jakie nie chcące polozenie moto na ziemi/asfalcie konczy sie zniszczeniem lusterka.. ?
Raczej jesteś w błędzie, te lusterka zamontowane pod kierą w razie gleby itp nie mają żadnego kontaktu z podłożem, co za tym idzie nic im nie grozi.
Bo oczywiście sposób mocowania przewidziany przez producenta, to sobie można w chopperze założyc a nie w SM.
ile oni tam wołają za przesyłkę?? bo nie mogę się dopatrzyć
może by ktoś zrobił zbiorowe zamówienie??? :)
Darmowa przesyłka, za lusterka niecałe 40zł wychodzi.
ok dzięki ziomuś... :)
pany... jak to jest...
jak zamówie 2 pary luster... to koszta przesyłki nie zmienia się?? (skoro jest za free)
celnicy sie raczej nie przyczepia...
[url]http://allegro.pl/lusterka-okragle-metalowe-mocowane-w-kierownice-i3024109329.html[/url]
Problem?
ADD:
To tak dla tych, którzy nie wiedzą jak się zabrać za zamawianie na e-bayu itp.
Co do tej wysyłki, to wydaje mi się, że jest darmowa raczej tylko w granicach kraju, bo wysyłka do PL kosztuje troszkę więcej :p
[url]http://allegro.pl/lusterka-okragle-metalowe-mocowane-w-kierownice-i3024109329.html[/url]
Problem?
nie... względy ekonomiczne
Olaff jak tam wybiera się kraj wysyłki, to do wszystkich pisze, że darmowa ;]
Co do tej wysyłki, to wydaje mi się, że jest darmowa raczej tylko w granicach kraju, bo wysyłka do PL kosztuje troszkę więcej :p
Free P&P - Poland - Standard Int'l Postage
Postage to: Americas, Europe, Australia
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, South East Asia, South America, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Estonia, Germany, Gibraltar, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Monaco, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Switzerland, Ukraine, Guam, Papua New Guinea, Bermuda, Greenland, Mexico
ciekawe jak z vatem
jakby ktoś zamawiał więcej to ja się pisze na 1 parę
Olaff napisał/a:Co do tej wysyłki, to wydaje mi się, że jest darmowa raczej tylko w granicach kraju, bo wysyłka do PL kosztuje troszkę więcej :p
Free P&P - Poland - Standard Int'l Postage
Postage to: Americas, Europe, Australia
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, South East Asia, South America, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Estonia, Germany, Gibraltar, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Monaco, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Switzerland, Ukraine, Guam, Papua New Guinea, Bermuda, Greenland, Mexicociekawe jak z vatem
Okey, niedopatrzenie
Ja bede zamawiac jak cos to pw ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Hakerowe lusterka
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 82 zapytań