1

Temat: Hakerowe lusterka

Witam ostatnio zainteresowaly mnie hakerowe lusterka i mam pytanie czy ktos nie chce sprzedac , lub nie ma jakiegos sklepu z tymi lusterkami :)

Rieju rr 50 sm / NSR125 / Husqvarna TE 250 !

2 Ostatnio edytowany przez wojtekmz (2013-03-03 13:58:01)

Odp: Hakerowe lusterka

Na allegro po 100zł były. Ma ktoś link do jakiejś aukcji z ebay'a? Bo sam nie potrafię drugi raz tego znaleźć ;]

Edit. Znalazłem ;] [url]http://www.ebay.co.uk/itm/FOR-CAFE-RACER-HANDLEBARS-MOTORCYCLE-BAR-END-MIRRORS-X2-/320919167816?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4ab845e348&_uhb=1[/url]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

3

minus jest chyba takie ze byle jakie nie chcące polozenie moto na ziemi/asfalcie konczy sie zniszczeniem lusterka.. ?

HUSQVARNA TE 450.

4 Ostatnio edytowany przez kwkm (2013-03-03 20:24:54)

Guti napisał/a:

minus jest chyba takie ze byle jakie nie chcące polozenie moto na ziemi/asfalcie konczy sie zniszczeniem lusterka.. ?

Raczej jesteś w błędzie, te lusterka zamontowane pod kierą w razie gleby itp nie mają żadnego kontaktu z podłożem, co za tym idzie nic im nie grozi.

Bo oczywiście sposób mocowania przewidziany przez producenta, to sobie można w chopperze założyc a nie w SM.

SMCR AKR

5

ile oni tam wołają za przesyłkę?? bo nie mogę się dopatrzyć

może by ktoś zrobił zbiorowe zamówienie??? :)

wr 250x

www.bikersbook.pl

6

Darmowa przesyłka, za lusterka niecałe 40zł wychodzi.

MZ SM 125 & DT 125 RE

7

ok dzięki ziomuś... :)

wr 250x

www.bikersbook.pl

8

pany... jak to jest...
jak  zamówie 2 pary luster... to koszta przesyłki nie zmienia się?? (skoro jest za free)
celnicy sie raczej nie przyczepia...

wr 250x

www.bikersbook.pl

9 Ostatnio edytowany przez Olaff (2013-03-03 21:01:27)

[url]http://allegro.pl/lusterka-okragle-metalowe-mocowane-w-kierownice-i3024109329.html[/url]

Problem?

ADD:

To tak dla tych, którzy nie wiedzą jak się zabrać za zamawianie na e-bayu itp.

Co do tej wysyłki, to wydaje mi się, że jest darmowa raczej tylko w granicach kraju, bo wysyłka do PL kosztuje troszkę więcej :p

READY TO >> TERROR

10

Olaff napisał/a:

[url]http://allegro.pl/lusterka-okragle-metalowe-mocowane-w-kierownice-i3024109329.html[/url]

Problem?

nie... względy ekonomiczne

wr 250x

www.bikersbook.pl

11

Olaff jak tam wybiera się kraj wysyłki, to do wszystkich pisze, że darmowa ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

12

Olaff napisał/a:

Co do tej wysyłki, to wydaje mi się, że jest darmowa raczej tylko w granicach kraju, bo wysyłka do PL kosztuje troszkę więcej :p

Free P&P  - Poland -  Standard Int'l Postage

Postage to: Americas, Europe, Australia
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, South East Asia, South America, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Estonia, Germany, Gibraltar, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Monaco, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Switzerland, Ukraine, Guam, Papua New Guinea, Bermuda, Greenland, Mexico

ciekawe jak z vatem

13

jakby ktoś zamawiał więcej to ja się pisze na 1 parę

Sherco st300  Cabestany Replica

14

saaawik napisał/a:
Olaff napisał/a:

Free P&P  - Poland -  Standard Int'l Postage

Postage to: Americas, Europe, Australia
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, South East Asia, South America, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Estonia, Germany, Gibraltar, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Monaco, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Switzerland, Ukraine, Guam, Papua New Guinea, Bermuda, Greenland, Mexico

ciekawe jak z vatem

Okey, niedopatrzenie

READY TO >> TERROR

15

Ja bede zamawiac jak cos to pw ;)

Rieju rr 50 sm / NSR125 / Husqvarna TE 250 !