Odp: KTM SX (F) 525 - 2005 r, pytania
velkurczak to, co napisałeś jest w 100% racją, ale moto w takim stanie jakim jest kosztuje 14k, doliczając do tego remont, to już coś może i nawet fajniejszego można by było znaleźć.
+1
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM SX (F) 525 - 2005 r, pytania
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
velkurczak to, co napisałeś jest w 100% racją, ale moto w takim stanie jakim jest kosztuje 14k, doliczając do tego remont, to już coś może i nawet fajniejszego można by było znaleźć.
+1
U mnie tez nie było problemu ze sciagnieciem góry przy zakupie moto. Wg mnie jest tak jak piszesz, jak ktos nie ma nic do ukrycia to nie ma przeciwskazan do tego typu akcji
Gdyby ktoś szukał Duke-a (chyba 2004) to w Częstochowie jest piękna sztuka do wzięcia
U mnie tez nie było problemu ze sciagnieciem góry przy zakupie moto. Wg mnie jest tak jak piszesz, jak ktos nie ma nic do ukrycia to nie ma przeciwskazan do tego typu akcji
w 525 z tego rocznika o ile dobrze kminię, to nie ściągniesz tak łatwo góry (czyt. głowicy). To jest stary KTM i do tego trzeba rozpiąć łańcuch, czyli na dzień dobry 200PLN + uszczelki
Moze nieprecyzyjnie sie wyraziłem, dostalismy sie tylko do zaworow, sprawdzilismy kompresje itd. Ja niestety nie ogarniam mechaniki w duzym stopniu dlatego tez bylem z mechanikiem i on wykonywał wszystkie operacje
Ogólnie temat juz do zamkniecia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM SX (F) 525 - 2005 r, pytania
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 81 zapytań