31

Odp: Sklep 24mx

wszyscy smieją sie a dla mnie to poważna sprawa  bo nie chce płacić rat za coś czego niemam....

32

Jak się kupuje za granicą to należy wziąć pod uwagę, że nie będzie to na jutro, że może zaginąć, że może dojść rozjebane.
Może twoja paczka trafiła na urząd celny a oni potrafią kisić paczkę i kilka tygodni.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

33

no tak zauszmy ze tak się zdażyło  to celnicy powinni informować o takiej akcji czy nie ,bo ja nigdy nie kupowałem  z zagranicy tylko polska polska.

34

Ja co prawda kupiłem kask gdzie indziej, ale idzie prosto z airoha z włoch i czekam już miesiąc. Z tego co wiem, to MOŻE za tydzień mogę się spodziewać przesyłki.

35

no rozumiem   to wychodzi ze albo faktycznie idzie tak długo i sa utrudnienia w transporcie itd i po prostu mam pecha ,tylko ze innym przychodziło po kilku  dniach max 7dni a nie 3 tygodnie ,może mam pecha i tak wyszło albo coś kręcą ale opinii nie jest za wiele na temat 24mxw necie no ale chyba zrobie tak jak było ustalone niby ze czekam max do piątku jak przesyłka niedojdzie po warszawy , to dzwonie i tamtą przesyłkę uznaja za zagubioną i nadadzą nową z tym samym stabilizatorem tylko inny drozszy komplet ciuchów w ramach tego ze tyle czekam ,w sumie powinienem sie cieszyć ze dostał bym droższy komplet za czekanie ale szlak mnie trafia ze mogła by przesyłka zaginąć bo nigdy nie miałem  takiej akcji może takie rzeczy tylko poza polską się dzieją.Naszczescie mam namiar na warszawke  do osoby która odbiera towar z 24mx.

36 Ostatnio edytowany przez fistach (2013-02-27 22:39:02)

no przeciez zaraz jebne...
mysle ze to sprawa dla Dr z [url]http://www.bravo.pl/magazyn/bravo_girl/[/url]

ziomus, przeciez nikt za ciebie:
-do nich maila nie wysle..
-twoich rat nie splaci
-nie bedzie plakal
-nie jebnie kurierowi
-ani nie zglosi do tvn24

wez do nich dzwon, pisz... i tyle...

dodatkowo piszesz:
" to wramach rekompensaty mogę  droższy zestaw ciuchów wybrać w tej cenie i nie wiem co robić "

mysle ze wybierz tanszy i pier*ol drozszy...

Huska 701 '17

37

Ja natomiast myślę, żę to sprawka chytrej baby z Radomia (nie obrażając kolegów i koleżanek z Radomia).

jest:  Ducati Hypermotard 796 '11
było: BMW G650 Xmoto

38

http://s.v3.tvp.pl/images/8/4/2/uid_842a90168c65cf329f3476e13d60fd0d1221049125475_width_954_play_0_pos_3_gs_0.jpg

READY TO >> TERROR

39

Robisz mega problem z czegoś co dla mnie jest mega dobrą wiadomością.
Kupowałbyś coś za granicą i paczka by nie doszła to każdy by Cię zlał.
A tutaj idą Ci na rękę, rozumieją sprawę a Ty jeszcze doszukujesz się.... w sumie sam nie wiem czego.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

40

fistach napisał/a:

mysle ze wybierz tanszy i pier*ol drozszy...

Hehe

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

41 Ostatnio edytowany przez kompan do picia (2013-02-27 23:19:58)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Z6AGN4SGmgg[/url] Tylko tyle mogę zrobić :)

42

Zamykam.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"