Odp: Sklep 24mx
wszyscy smieją sie a dla mnie to poważna sprawa bo nie chce płacić rat za coś czego niemam....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sklep 24mx
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wszyscy smieją sie a dla mnie to poważna sprawa bo nie chce płacić rat za coś czego niemam....
Jak się kupuje za granicą to należy wziąć pod uwagę, że nie będzie to na jutro, że może zaginąć, że może dojść rozjebane.
Może twoja paczka trafiła na urząd celny a oni potrafią kisić paczkę i kilka tygodni.
no tak zauszmy ze tak się zdażyło to celnicy powinni informować o takiej akcji czy nie ,bo ja nigdy nie kupowałem z zagranicy tylko polska polska.
Ja co prawda kupiłem kask gdzie indziej, ale idzie prosto z airoha z włoch i czekam już miesiąc. Z tego co wiem, to MOŻE za tydzień mogę się spodziewać przesyłki.
no rozumiem to wychodzi ze albo faktycznie idzie tak długo i sa utrudnienia w transporcie itd i po prostu mam pecha ,tylko ze innym przychodziło po kilku dniach max 7dni a nie 3 tygodnie ,może mam pecha i tak wyszło albo coś kręcą ale opinii nie jest za wiele na temat 24mxw necie no ale chyba zrobie tak jak było ustalone niby ze czekam max do piątku jak przesyłka niedojdzie po warszawy , to dzwonie i tamtą przesyłkę uznaja za zagubioną i nadadzą nową z tym samym stabilizatorem tylko inny drozszy komplet ciuchów w ramach tego ze tyle czekam ,w sumie powinienem sie cieszyć ze dostał bym droższy komplet za czekanie ale szlak mnie trafia ze mogła by przesyłka zaginąć bo nigdy nie miałem takiej akcji może takie rzeczy tylko poza polską się dzieją.Naszczescie mam namiar na warszawke do osoby która odbiera towar z 24mx.
no przeciez zaraz jebne...
mysle ze to sprawa dla Dr z [url]http://www.bravo.pl/magazyn/bravo_girl/[/url]
ziomus, przeciez nikt za ciebie:
-do nich maila nie wysle..
-twoich rat nie splaci
-nie bedzie plakal
-nie jebnie kurierowi
-ani nie zglosi do tvn24
wez do nich dzwon, pisz... i tyle...
dodatkowo piszesz:
" to wramach rekompensaty mogę droższy zestaw ciuchów wybrać w tej cenie i nie wiem co robić "
mysle ze wybierz tanszy i pier*ol drozszy...
Ja natomiast myślę, żę to sprawka chytrej baby z Radomia (nie obrażając kolegów i koleżanek z Radomia).
Robisz mega problem z czegoś co dla mnie jest mega dobrą wiadomością.
Kupowałbyś coś za granicą i paczka by nie doszła to każdy by Cię zlał.
A tutaj idą Ci na rękę, rozumieją sprawę a Ty jeszcze doszukujesz się.... w sumie sam nie wiem czego.
mysle ze wybierz tanszy i pier*ol drozszy...
Hehe
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Z6AGN4SGmgg[/url] Tylko tyle mogę zrobić :)
Zamykam.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sklep 24mx
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 81 zapytań