Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ja jestem w piątek, albo dopiero niedziela. Się okaże
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 401 402 403 404 405 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja jestem w piątek, albo dopiero niedziela. Się okaże
Ja ide w niedzielę rano, w sobote dużo bydła będzie.
No dobra - to ja mogę napisać że już pierwsze metry mam w tym "sezonie" przejechane. Wczoraj wróciłem z pracy - okrężną drogą - będzie ze 30 km, a dzisiaj przyjechałem do pracy na moto. :) Ale nie jest to żadna jazda - raczej przemieszczanie się - choć drzta sie dwa razy na gumę szarpnęła.
No dobra - to ja mogę napisać że już pierwsze metry mam w tym "sezonie" przejechane. Wczoraj wróciłem z pracy - okrężną drogą - będzie ze 30 km, a dzisiaj przyjechałem do pracy na moto. :) Ale nie jest to żadna jazda - raczej przemieszczanie się - choć drzta sie dwa razy na gumę szarpnęła.
No Brzozier cieszy mnie to niezmiernie mam nadzieje że w tym roku przerzucisz się na konie mechaniczne i polatamy więcej a każdy SMS nie pozostanie bez odpowiedzi... , ja czekam aż zrobi się odrobinę cieplej i gumy będą lepiej trzymały a drogowy pozimowy syf spłynie do Wisły.
P.S. Do zobaczenia SSSTW
... , ja czekam aż zrobi się odrobinę cieplej i gumy będą lepiej trzymały a drogowy pozimowy syf spłynie do Wisły.
P.S. Do zobaczenia SSSTW
Dzisiaj obejrzałem pogodę i :D:D:D:D od poniedziałku coraz cieplej 5, 10 i coraz więcej, oby się sprawdziło, to ja od wtorku ruszam z sezonem.
To co kiedy terror ?
Ja ruszam od jutra :)
Ja ruszam od jutra :)
Ja wczoraj zrobiłem 100km po Warszawie i okolicach Grodziska- Podkowy Leśnej.
I jestem prawie pewien, że na Jerozolimskich koło 15.45 widziałem jakieś czarne Supermoto...
Zgadza sie, wczoraj zrobiłem 180km;)
ferdek napisał/a:Ja ruszam od jutra :)
Ja wczoraj zrobiłem 100km po Warszawie i okolicach Grodziska- Podkowy Leśnej.
I jestem prawie pewien, że na Jerozolimskich koło 15.45 widziałem jakieś czarne Supetmoto...
Obecny :)
Bartek ja jeszcze chwilę moto muszę przygotować...
Figiel kiedy i czy ściągasz brudasy? Bo jak nie to poproszę o bana dla ciebie ;-)
klayman jak kolano >?
P.S.
ferdek , mallly200sx i HEMP proszeni o pozostawienie tel do siebie można na PW.
Mallly200sx, latasz tez dzisiaj po tych okolicach? Moze sie zlapiemy?
Hemp, to w końcu ja czy Ty na tych Jerozolimskich byliśmy widziani?;)
Hermes, kolano spoko, czuje je nadal ale juz czasem biegam po 10km więc jakos dziala. Nawet na nartach byłem i pare gleb odskuteczniłem i nie odpadlo. Krótki filmik poglądowy
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tbk_gSECpss&feature=youtube_gdata_player.[/url]
Sorry za te posty jeden po drugim ale z telefonu pisze.
Hemp, to w końcu ja czy Ty na tych Jerozolimskich byliśmy widziani?;)
Ja latałem koło Fortu :)
Nie mogę tego czytać!!! Kur.... jeszcze muszę poczekać :(
ja pier....
Strony Poprzednia 1 … 401 402 403 404 405 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 44 zapytań