Odp: Naklejki 'Supermoto.pl'
1. niwy .. wezmę jako ciekawostkę bo samochodu nie mam ;) 2szt
2. Sarar 5 szt
3. Tadzik 3 szt
tr4moto.blogspot.com
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2. Sarar 5 szt
3. Tadzik 3 szt
2. Sarar 5 szt
3. Tadzik 3 szt
4. JoJo402 3szt
Myślałem żeby za ogarnąć za jednym razem kilka wzorów. niwy miał zajebiste projekty w temacie logo:)
noo ten napis supermoto.pl wychodzacy z zebatki pisalbym sie na jakies 5-8szt
Ten?
Panowie bez urazy. Żeby tylko nie było potem pretensji, że nikt się nie podejmuje robienia nowych tematów: bryloczków, naklejek, plakatów czy co tam jeszcze sobie kto wymyśli za gadżet itd.
Była lista zgłosiło się ponad 30 osób na naklejki i co i odzew 20 razy mniejszy niż na początku. G3D już je wyprodukował poświęcił swój czas i pieniądze na folie to samo dotyczy naklejek figla które pozostały właśnie z tego typu akcji...szanujmy swój czas i siebie na wzajem, najłatwiej jest rzucić hasło lista kto chętny na naklejki...chłopaki pewnie sobie ścianę w pokoju wytapetują...
Nie wiem może jestem starej daty albo to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie że klasyczna naklejka SUPERMOT.PL albo nowy projekt 100% supermoto.pl już się nie podobają i ciągle trzeba coś nowego...
P.S. Figiel 2szt dla mnie G3D 2szt czarna czy jaką tam masz żeby żona ci dała spokój poproszę browar przyniosę :-)
moje dostępne po 3zł i przez zimę się trzymają jeszcze na puszce a stoi na zewnątrz
Dobra.
3 zł sztuka obrana z crapu i oklejona transportem.
Folia Aslan 118 7 letnia.Wysylka poleconym 4zl.
40 x 250mm - stoprocent
40 x 210mm - 100procentZamówienie piszecie na PW ew. dopisujecie sie w watku jak chcecie przylansowac ;)
Pamietajcie o adresie do wysylki.
Ja odpowiadam na PW numerem konta z danymi.
Wplacacie kase w tytule podajac NICK Z FORUM i ew. co zamawialiscie.Na zamowienia i kase czekam do konca tygodnia i na poczatku przyszlego wysylam zamowione naklejki.
BŁAGAM! Jak macie mozliwosc to zbierajcie sie malymi grupkami po 2000 osob, zebym nie gnil na poczcie ;)W Warszawie mozliwy odbior osobisty i zaplata browarami :)
Sprzet mam na chacie, wiec w razie czego zrobi sie wiecej.
Gdyby ktos potrzebowal inne naklejki tez mozna sie odezwac - cos sie wymysli.
Ten?
dokladnie
Panowie bez urazy. Żeby tylko nie było potem pretensji, że nikt się nie podejmuje robienia nowych tematów: bryloczków, naklejek, plakatów czy co tam jeszcze sobie kto wymyśli za gadżet itd.
Była lista zgłosiło się ponad 30 osób na naklejki i co i odzew 20 razy mniejszy niż na początku. G3D już je wyprodukował poświęcił swój czas i pieniądze na folie to samo dotyczy naklejek figla które pozostały właśnie z tego typu akcji...szanujmy swój czas i siebie na wzajem, najłatwiej jest rzucić hasło lista kto chętny na naklejki...chłopaki pewnie sobie ścianę w pokoju wytapetują...
Nie wiem może jestem starej daty albo to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie że klasyczna naklejka SUPERMOT.PL albo nowy projekt 100% supermoto.pl już się nie podobają i ciągle trzeba coś nowego...
P.S. Figiel 2szt dla mnie G3D 2szt czarna czy jaką tam masz żeby żona ci dała spokój poproszę browar przyniosę :-)
figiel napisał/a:moje dostępne po 3zł i przez zimę się trzymają jeszcze na puszce a stoi na zewnątrz
G3d napisał/a:Dobra.
3 zł sztuka obrana z crapu i oklejona transportem.
Folia Aslan 118 7 letnia.Wysylka poleconym 4zl.
40 x 250mm - stoprocent
40 x 210mm - 100procentZamówienie piszecie na PW ew. dopisujecie sie w watku jak chcecie przylansowac ;)
Pamietajcie o adresie do wysylki.
Ja odpowiadam na PW numerem konta z danymi.
Wplacacie kase w tytule podajac NICK Z FORUM i ew. co zamawialiscie.Na zamowienia i kase czekam do konca tygodnia i na poczatku przyszlego wysylam zamowione naklejki.
BŁAGAM! Jak macie mozliwosc to zbierajcie sie malymi grupkami po 2000 osob, zebym nie gnil na poczcie ;)W Warszawie mozliwy odbior osobisty i zaplata browarami :)
Sprzet mam na chacie, wiec w razie czego zrobi sie wiecej.
Gdyby ktos potrzebowal inne naklejki tez mozna sie odezwac - cos sie wymysli.
Jesli jest tego typu akcja, robic jak z bluzami- lista-->wplaty--> produkcja. I po problemie.
2. Sarar 5 szt
3. Tadzik 3 szt
4. JoJo402 3szt
5. PiotrekU 3 szt. + zestaw naklejek jak da radę :)
Do kogo można odezwać dię o te naklejki?? Chetnie kupiłbym takie :)
Tzn odezwać wiem do kogo ale czy jest jeszcze możliwosc ze je kupie?
jak będzie możliwość to też wezmę 100% 2 białe i 2 czarne
Mogę powycinać, tylko wzór w krzywych poproszę, lub nazwę trzcionki.
ja tez bym sie pisal jak by dalo rade
Pisze do G3d Figiel ma te pierwsze
też bym przygarnął :)
ja rownież bym chciał najlepiej czarne :)
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki 'Supermoto.pl'
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 74 zapytań