31

Odp: Suzuki DRZ400 E

Pamietam czasy gdy na tym jednym forum nikt sobie nie jechał. Wszystkie rozmowy odbywały się w koleżeńskiej atmosferze.
Ale wracając do waszego tematu z tą akurat DRZ - sprawa wygląda tak:
Jeżeli uważasz że cena jest z kosmosu, to nie zajmuj się danym motocyklem bo: albo Cię po prostu na niego nie stać, albo uważasz że nie jest wart swojej ceny. Szukaj innego i nie komentuj bzdurnie że ktoś jest idiotą czy sprzedawać nie umie bo drogo chce. Jeszcze motocykla nie obejrzał jeden z drugim a już płacze że drogo.
Jeżeli ja sprzedawałbym swoją DRZ to z dwoma kompletami kół i osprzętem motomastera chciałbym za nią 18 000. Dlaczego?? Dlatego że tyle w nią hajsu wpompowałem i może jako że znam się na sprzedawaniu to namówiłbym kogoś żeby mi tyle zapłacił.

Już wam wszystkim wali na dekiel przez tę zimę. Kupcie sobie nowe rękawiczki, albo nowy kask i czekajcie w spokoju na sezon - a nie uprawiacie hejting forumowy - najgłupszy sport zimowy jaki znam.
pzdr.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

32

polać mu :D:D:D

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

33 Ostatnio edytowany przez I/JG53_Pogo (2013-02-24 17:01:44)

SuperMocarz napisał/a:

Jeżeli uważasz że cena jest z kosmosu, to nie zajmuj się danym motocyklem bo: albo Cię po prostu na niego nie stać, albo uważasz że nie jest wart swojej ceny. Szukaj innego i nie komentuj bzdurnie że ktoś jest idiotą czy sprzedawać nie umie bo drogo chce. Jeszcze motocykla nie obejrzał jeden z drugim a już płacze że drogo.

Tak tylko gorzej jest jak później pojedziesz po taką "Igle" czy "Bez wkładu ,wsiadać i lać " i wychodzi szydło z worka .
Kiedyś się najeździłem z kumplem po DRZ ke i co nie którzy powinni dostać od razu strzał w pysk zaraz po wyciągnieciu motora z garażu ...

Zresztą to nie jest tylko problem z motocyklami ale z samochodami jest tak samo . A ludzie potrafią tak kombinować przy sprzedaży że aż to przechodzi ludzkie pojęcie

https://www.facebook.com/MoherosBanditos
www.youtube.com/JG53Pogo

34

Panowie, poza dwoma czy trzema postami reszta to OFF TOP. Proszę się uspokoić i nie zaśmiecać tematu!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

35

hanskloss napisał/a:

nie drapcie się koty, a Kaczyński kupił WR

Hłe hłe hłe!!!! :)

:)

36

Kupując używany motocykl, płaci się za brak przyszłych kłopotów.

37

Nieaktualne, motocykl sprzedany.