Odp: Terror Kraków, okolice ?!
ja też bardzo chętnie :)
701 in progress :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja też bardzo chętnie :)
widzę, że grono chętnych jest coraz większe
z tego co widze to terrory na przynajmniej 10 osob sie szykuja !!!
zacnie panowie !!
teraz ja jeszcze musze cos znalezc i jazda w 2013:)
Żeby sie kurna tylko na wpisach na forum nie skończyło, jak przyjdzie co do czego, to się zbierze pewnie 2,3 osoby.
Malkonent mode off. Wierze, że tak nie będzie.
:)
No no, fistah jak zwykle kozakuje a potem będą wymówki, że ma cioci urodziny albo coś w tym deseniu.
No no, fistah jak zwykle kozakuje a potem będą wymówki, że ma cioci urodziny albo coś w tym deseniu.
haha, odezwal sie ten co ciagle pierwszy na tor chce jechac, a pozniej zona albo mamuska nie pozwala !!!
No no nie koniuj, bo póki co Ty bez moto i żeby się nie okazało że też bez zgody od Twoich kobiet na zakup nowego ;p
możecie też dodać mnie z ktm cl4 na jakis terror:) tylko jeszcze do porządku muszę go doprowadzić
kwkm napisał/a:No no, fistah jak zwykle kozakuje a potem będą wymówki, że ma cioci urodziny albo coś w tym deseniu.
haha, odezwal sie ten co ciagle pierwszy na tor chce jechac, a pozniej zona albo mamuska nie pozwala !!!
No no nie koniuj, bo póki co Ty bez moto i żeby się nie okazało że też bez zgody od Twoich kobiet na zakup nowego ;p
Bijcie się będą jaja :D
Jak kupię moto dość szybko to też się pojawię :)
bo uwierze!
No to musze sie pospieszyc z rejestracja moto :]
lepko znając życie nie będzie trzeba się spieszyć bo it ak pogoda się rypnie ;/
E tam, jakby się pojawiło ok 10 na + i słonko, to można wyciagnac habety na spacer.
Ja już dziś latałem :]
Nie dobrze mi się robi jak patrze na śnieg już.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 72 zapytań