Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Chodzi mi o to, żeby na zawody (7.07) pojechać i popatrzeć jak jeżdżą ;]
"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chodzi mi o to, żeby na zawody (7.07) pojechać i popatrzeć jak jeżdżą ;]
To 12 maja masz w Gostyniu zawody bliżej z Wrocka i na pewno bedzie pare osób leciało na kołach pooglądać, ja na pewno z ziomkami z brzegu przez Wrocek bedziemy się turlać
Do Czech mam trochę bliżej, ale jak jedziecie na Gostyń i by nie było problemu, to bym się z Wami zabrał. Jakby się znalazł ktoś chętny na ten wyjazd do Czech to proszę pisać ;]
macie jakiegoś dobrego sprawdzonego mechanika, który ma pojęcie, nie wali fuszerki ? oczywiście z wrocławia.
potrzebuję zrobić parę rzeczy przed sezonem.
jak ktoś ma osobę wartą polecenia to pisać nr. tel na PW. :) dzięki
W Opolu masz ogarniętego chłopa, prowadzi serwis KTM i na pewno jest ogarnięty robił 625 między innymi SMCks PEKI, no Twoim miejscu wolał bym pare km dalej zawieźć a miec spokojne sumienie.
*
mogę podać namiary na pana Mietka, ale on to od razu "gaźnik wypierdolić..." :D
A tak na poważnie to w Długołęce masz serwis KTMa.
A tak na poważnie to w Długołęce masz serwis KTMa.
No nie żartuj z tym ''serwisem'' oleju bym im nie dał wymienić.
raku masz jakiś namiar na tego koleżke ?robiłeś coś u niego? u siebie w 525 sam przy silniku dłubałeś? problem tylko z tym, że nie mam czym przytransportować do Opola motonga, a na kołach kiepsko. ale z drugiej strony jak mówisz , że ma pojęcie typ to może warto sie pofatygować.
serwis KTM'a w Długołęce mnie nie interesuje po pierwsze z takich względów jak raku napisał po drugie ceny troche mają z kosmosu, więc wolałbym coś bardziej normalnego finansowo.
Błażej a tego mechaniora gdzie masz konkretnie jakaś ulica? jakie ceny ma ? zna sie na KTM'ach ?
tak tylko mi napisz, a po szczegóły zadzwonie :)
moto zona chłopaki sami śmigają crossami i ogarniają sprzęty, lub [url]http://www.bikersplace.pl/[/url] znam mechanika, studiuje na polibudzie, dobrze ogarnia mechanikę, ale robi głównie 4 cylindrowce, niestety cen najniższych nie mają... ale napewno lepsze niż w tym żałosnym ktm'ie...
ta moto zona by mi pasowała bo bardzo blisko karmelkowa z resztą jeszcze bliżej. masz jakieś doświadczenie z tymi serwisami ? robiłeś coś ? polecasz ?
patrzyłem na ceny serwisowe i w sume wszędzie są bardzo podobne, pewnie kwestia dogadania jeszcze :)
lub [url]http://www.bikersplace.pl/[/url] znam mechanika, studiuje na polibudzie, dobrze ogarnia mechanikę, ale robi głównie 4 cylindrowce, niestety cen najniższych nie mają....
Ale marketingu i internetu, to oni nie ogarniają... Mieszkam dokładnie naprzeciwko nich a klikając po stronie ciężko mi się było połapać, czy to właśnie oni... No nic to... Mówisz, że warto do nich zajrzeć, to może wpadnę kiedyś popołudniem na piwo :) Daleko nie mam. Aż wstyd, że nigdy nie byłem...
Ja ostatnio serwisowałem swoją WRke na karmelkowej u Jaskuły, generalnie to zajmują się furami, ale senior jak i junior mają zamiłowanie do moto więc bez problemu ogarniają temat, a ceny...hmm możesz podjechać i popytać to nie kosztuję ;)
ul. Karmelkowa 10c Tomasz Jaskulski fona nie daje bo to bez sensu i tak się nie dodzwonisz zawsze w h*j roboty mają, ale mimo terminów gorąco polecam
tabul napisał/a:lub [url]http://www.bikersplace.pl/[/url] znam mechanika, studiuje na polibudzie, dobrze ogarnia mechanikę, ale robi głównie 4 cylindrowce, niestety cen najniższych nie mają....
Ale marketingu i internetu, to oni nie ogarniają... Mieszkam dokładnie naprzeciwko nich a klikając po stronie ciężko mi się było połapać, czy to właśnie oni... No nic to... Mówisz, że warto do nich zajrzeć, to może wpadnę kiedyś popołudniem na piwo :) Daleko nie mam. Aż wstyd, że nigdy nie byłem...
bikerplace się na poprzednią wiosnę przeprowadzili z sołtysowic, więc może jeszcze nie ogarnęli do końca reklamy, a co do motozony to ja u nich tylko części niektóre kupowałem, na pewno da się rabaty negocjować, czym częściej i więcej kupujesz tym lepsze, wszyscy tam śmigają crossami i swoje i klientów naprawiają od podstaw. Mają dobry dostęp do części. Od znajomych z crossow dobre opinie słyszałem, więc piszę, ale sam nic u nich nie robiłem.
ta moto zona by mi pasowała bo bardzo blisko karmelkowa z resztą jeszcze bliżej. masz jakieś doświadczenie z tymi serwisami ? robiłeś coś ? polecasz ?
patrzyłem na ceny serwisowe i w sume wszędzie są bardzo podobne, pewnie kwestia dogadania jeszcze :)
Opole ul. Budowlanych naprzeciwko OBI
nr do serwisu: 77442817
gg: 9856711
Będę tam na dniach, chcesz to z nim pogadam, tylko napisz o co chodzi dokładnie.
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 72 zapytań