16

Odp: Romaniacs 2013

Własnie 2 ziomków z którym tu jestem a tez upalają motongi, planuje po powrocie lecieć do Mongolii, ja jednak chyba rezygnuje, potrzebuje troche kasy bo chcę iść na studia a nie wszystko w moto pakować, choć szczerze mówiąc pojechał bym fest.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

17

raku napisał/a:

chcę iść na studia

Kurde raku dotąd miałem Cię za twardziela :) Olej studia, to przereklamowany temat, ja nie skończyłem i dzięki Bogu, moi rówieśnicy co pokończyli roboty za 1500pln nie mogą dostac. Teraz "papier" wszyscy mają i jest tych wszystkich przesyt. Kumaty chłop jesteś lepiej coś samemu działac na własną rękę niż na czyjejś łasce.

SMCR AKR

18

kwkm napisał/a:
raku napisał/a:

chcę iść na studia

Kurde raku dotąd miałem Cię za twardziela :) Olej studia, to przereklamowany temat, ja nie skończyłem i dzięki Bogu, moi rówieśnicy co pokończyli roboty za 1500pln nie mogą dostac. Teraz "papier" wszyscy mają i jest tych wszystkich przesyt. Kumaty chłop jesteś lepiej coś samemu działac na własną rękę niż na czyjejś łasce.

'Na czyjejś łasce' też można nieźle temat ogarnąć - kwestia tego czy Ci się chce... Ale tak jest też pewnie przy własnym biznesie.

Koniec OT ;)

EXC-F 250
Tymczasowo bez supermoto

19 Ostatnio edytowany przez I/JG53_Pogo (2013-02-20 01:15:36)

A mnie kusi by wybrać się z moją kobietą na motorkach + inne osoby chętne
na Erzberg do Austrii  ze śląska my akurat mamy blisko bo  ok 500 kilometrów więc nie jest to daleko jak do Sibiu . No i przejazd przez malownicze Alpy mnie kusi !

No i wypada to zawsze w boże ciało czyli można sobie zaplanować długi tydzień wolny od pracy ;)

https://www.facebook.com/MoherosBanditos
www.youtube.com/JG53Pogo

20

metys napisał/a:

nie pamiętam dokładnie, ale się dowiem. Na 16-17 marca góra kalwaria jest planowany trening enduro-crossowy

Kto to organizuje? Jakie koszty? Masz jakiegos linka do tego?

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

21

kwkm napisał/a:
raku napisał/a:

chcę iść na studia

In Army :D akurat papier ma znaczenie.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

22

raku napisał/a:

In Army :D akurat papier ma znaczenie.

A to diametralnie zmienia postac rzeczy. W takim razie nie było tematu :] Koniec OT.

SMCR AKR

23

JERY napisał/a:
metys napisał/a:

nie pamiętam dokładnie, ale się dowiem. Na 16-17 marca góra kalwaria jest planowany trening enduro-crossowy

organizacja na telefon, koszt pewnie jakieś 20 zł. Koło weekendu będę wiedział więcej

rmz 250
gas gas txt 250

24 Ostatnio edytowany przez Dyzma/SM (2013-02-20 20:18:50)

raku napisał/a:

Własnie 2 ziomków z którym tu jestem a tez upalają motongi, planuje po powrocie lecieć do Mongolii, ja jednak chyba rezygnuje, potrzebuje troche kasy bo chcę iść na studia a nie wszystko w moto pakować, choć szczerze mówiąc pojechał bym fest.

Raku  ja też w tym roku nie wyrobie za dużo na głowie itp. a na taki wyjazd to trzeba się dobrze przygotować wiec jak pisałem za rok będę się wybierał, ogarnij studia i resztę swoich spraw i można lecieć na przygodę i nie zapomnij jakiś fajerwerków ze byśmy tam wjechali z hukiem ! Ps.kwkm ty też się szykuj!!!

smc 690 & yz250F & grizzly700

25

Dyzma/SM napisał/a:

kwkm ty też się szykuj!!!

Wpierw chciabym moją koze yz 450f zamienic na jakieś 250 4T bo aktualna w terenie robi ze mną co chce.

SMCR AKR

26

kwkm napisał/a:
Dyzma/SM napisał/a:

kwkm ty też się szykuj!!!

Wpierw chciabym moją koze yz 450f zamienic na jakieś 250 4T bo aktualna w terenie robi ze mną co chce.

Powiem ci ze za mną  zaczyna chodzić 350exc albo freeride a mam 250 w zajeb...ym stanie może co pomyślimy?

27

Będzie ciężko bo ja chciałbym zamienic najlepiej, na adekwatny sprzęt o niższej pojemności.

SMCR AKR

28

kwkm napisał/a:

aktualna w terenie robi ze mną co chce

Zamieniaj bo to h..j nie jazda jak tak robi! Ps.a wyjazd za rok szykuj się obecność obowiązkowa!!

29

metys napisał/a:
JERY napisał/a:
metys napisał/a:

organizacja na telefon, koszt pewnie jakieś 20 zł. Koło weekendu będę wiedział więcej

Chodzilo mi bardziej o to kto prowadzi szkolenie :) Jaki jest zakres szkolenia? Typowe enduro czy bardziej enduro cross?

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

30

x country w piachu. Można się nauczyć sporo i raczej znajdzie się kilka osób, które chętnie pomogą

rmz 250
gas gas txt 250