1

Temat: Romaniacs 2013

Romaniacs 2013 znacie chyba ten termin :D, robie na razie taki zwiad, czy był by może ktoś chętny się tam wybrać w tym roku jako kibic któremu na pewno nie zabraknie wrażen :D , właśnie chodzą mi pogłowie dwie opcje, jechać tam na kołach LC4, lub jechac autem i zabrać 525 i być mobilnym kibicem :D Tu jest link ekpiy kibiców z Polski, więc jeśli chodzi o jakieś pytania śmiało można do nich walic.Był by ktoś chętny? Obojętnie w jakiej opcji, tak czy owak były by fajne wakacje ;)
[url]http://www.endurorana.pl/news/125-romaniacs-2013[/url]

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

2

Odp: Romaniacs 2013

zajebisty temat na forum sm:). Znajomi wybierają się na jakieś polatanie do rumunii. Na pewno nie na romaniacs, ale z tego co obiło mi się o uszy, to są jakieś lżejsze zawody. Jak chcesz to mogę zgłębić temat. Jedzie sporo osób z PL

rmz 250
gas gas txt 250

3

W jakim okresie sie wybierają?

4

nie pamiętam dokładnie, ale się dowiem. Na 16-17 marca góra kalwaria jest planowany trening enduro-crossowy

rmz 250
gas gas txt 250

5 Ostatnio edytowany przez raku (2013-02-19 21:24:43)

Nie to za wczesnie jeszcze mnie w PL nie będzie.
Przed chwilą gadałęm ze znajomym, którego ziomek z pracy był w tamtym roku na Romaniacs z kilkoma przyjaciółmi.Mówił ze fajna impreza ale nie poleca, bo mimo że mieli quady na autach to nie obyło się bez czterech prób kradzieży.Ameryki nie odkrył że ludność jest tam bardzo biedna, a co się z tym wiąże dużo sprzętów wręcz ginie!Więc z Romaniacsami chyba sobie dam siana, bo nie mam zamiaru tam jechać i po nocach siedzieć na czatach(choć mam doświadczenie :p )
Ziomek polecał za to bardziej pozytywny klimat na Erzbergu, i chyba się jednak skusze na tą imprezę, bliżej i trochę więcej cywilizacji :D

6

metys napisał/a:

zajebisty temat na forum sm:)

A znasz jakieś polskie fora enduro? Bo ja na nic trafić nie mogę i większość czasu spędzam na australijskim, a tam ciężko się trochę na jakiś wypad umówić :)

Sorry za OT.

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

7 Ostatnio edytowany przez jaras111x (2013-02-19 21:28:59)

subek łap ":
[url]http://forum.enduro-adventure.com/[/url]
[url]http://www.advrider.pl/[/url]

Sherco st300  Cabestany Replica

8

Spoko ja sie nie denerwuje :D
Po prostu wiem że dużo ludzi z tego forum lata też brudasami, niejednokrotnie mając dwa motocykle, kilka osób znam dlatego narzuciłem temat, bo w tym roku nie mam zamiaru przesiedzieć na dupie tylko sporo są okazje, zobaczyć trochę na żywo.Ode mnie do Erzberga jest  650 km więc tragedii nie ma.A myśle że fajnie pojechać w gronie znajomych których łączą wspólne zainteresowania, troche zobaczyć światowych sław jak dają w pizde i samemu dać w pizdę ale to już wieczorem :p

9

Jaras, dzięki :) Nawet jestem na nich zarejestrowany ale coś wypadły mi z głowy :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

10

Raku ja wstępnie też się wybieram na Erzberga jeżeli praca pozwoli . Tylko ze ja muszę z moimi kobitkami , obiecam im zakupy w Wiedniu to się zgodzą . Bo na Romaniacs to można samemu ale jak pisałeś tam jeszcze trochę dziczą zajeżdża.Oczywiście na miejscu można się spotkać  moto lub quad zależy na czym będzie nas więcej:)

smc 690 & yz250F & grizzly700

11

Heh wyrazy współczucia :p
...że musisz jechać z kobitkami :D
Ale jak by co to normalka że na miejscu można sie gdzieś razem powściekać :D

12

Jakoś trzeba pogodzić ,jedno na plus ze mała ma bzika na punkcie moto i quadów ma 6lat i sam mnie wozi gryzzla-kiem 700 a zona nie upier...la mi fazy jest mega wyrozumiała i powoli  za moja dlikatną namową oczywiście zaczyna łapać baktyla:)

13

To się chwali :D

14

raku napisał/a:

To się chwali :D

Jak to się mówi szacun na dzielnicy/w domu musi być!. Ps. Erzberg jest mega  trzeba tam jechać:)

15

A tak trochę wybiegając już w przyszłość rok możę dwa to mam zajawkę/marzenie wybrać się na taki dłuższy wyjazd własnie przez Rumunie/Kazakhstan/Mongolie . Kilka motocykli nie za dużo i ruszamy jak by ktoś miał taką zajawkę i nie był robiony miękkim to zapraszam!Raku ty na pewno byś się przydał  jakby co trza było rozminować lub wysadzić.Sorry już nie zaśmiecam!