Odp: Latanie Białystok
jak sie odpowiednio ułoży to i ja zawitam z jakimś SM na nowy sezon :) będzie terror
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie Białystok
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak sie odpowiednio ułoży to i ja zawitam z jakimś SM na nowy sezon :) będzie terror
Siema panowie!
Jak obecnie wygląda sytuacja - dużo was(SMowców) w Białym i okolicach?
Czym i gdzie latacie?
Właśnie się zastanawiam czy po przeszło 2 latach nie wrócić do moto i po ponad 4ech do SM... ;)
Z mojej ścigowej ekipy praktycznie nic nie zostało(był to jeden z powodów dla których brakowało motywacji do powrotu) a jak miałem SXFa to nie znałem nikogo w Białym kto by miał zajawkę na SM.
Myślę właśnie czy by sobie wiosną nie sprawić jakiegoś szpeja do zabawy(jakieś hard enduro z 2ma kompletami kół).
pozdro
Siema, Spidi Maciek? ja parę dni temu zakupiłem huske sm610 i póki co będę musiał się z nią ogarnąć, także na jakiś hard terror okolicy to bym nie liczył ;p
Pare osób jest z białego co ma sm ale głównie w białym to enduro,jak coś to ja latam też enduro mieszkam w wasilkowie i kumpel ma drz 400sm to jego też można dorzucić do ekipy.
obecnie z tego co pamietam to jest saaaweik od tygodnia i ja + kilka osob ale na crossach+hardenduro. czasami widuje jakies duki na miescie ale pozatym to nic. byla jakas lc4 ale poszla po ludziach i tyle ja widziano. na wakacje byl jeszcze landrys ale cos go juz nie widac w bialym - zjechal w rodzinne strony.
Siema siema! Tak, Maciek... :)
Zapowiada się ciekawie.
Kiedy miałem SXFa 250tke trzymałem z chłopakami z Offroad Białystok ale motocross to już nie dla mnie... za stary jestem na skakanie od rana do wieczora!;)
Za to w enduro chętnie bym od czasu do czasu pocisnął(no i zimą rzecz jasna) a na co dzień chce mieć SMa do zabawy.
Będę szukał jakiejś 450tki(exc, wr... coś w ten deseń żeby zarejestrowane było) - nie wiem czy jest sens w coś większego się pakować jak czasem będe chciał po lesie pośmigać?!
Dawaj jakąś machine zapraszam na tor do mnie do Wasilkowa i lasu też niebrakuje oraz fajne winkle na obwodnicy.
Panowie może znacie jakiś sklep gdzie bedę mógł obejrzeć przymierzyć kaski airoh ?
Motorismo,intermotors,salon yamahy sprawdz w tych sklepach
Spidi znany białostocki stunter?:) zbieram na nissana 200sx s14a ale chyba nie uda mi się w tym roku go kupić więc prawdopodobnie zawita u mnie w garażu SM wstępnie myśle o crf450 no i mam nadzieje że będzie z kim pojeździć... :)
Hehehe n-man chyba chciałeś powiedzieć "emerytowany stunter"!?;)
Czas chyba wrócić do gry, chociaż na takie terrory i bandytkę jak kiedyś to już za stary jestem i odwagi nie mam!?;)))
Daniel dopiero spojrzałem na Twój wcześniejszy post - tor w Wasilkowie znam i to dość dobrze bo z łopatą naginałem razem z chłopakami kiedy powstawał(wtedy miałem jeszcze SXFa i byłem w OffRoad Białystok).
Zaczynam się rozglądać za motongiem chociaż brakuje mi czasu żeby pojechać obejrzeć. Mam jednak nadzieje, ze za max miesiąc coś ogarnęła bo szkoda wiosny.
Pzdr
[url]http://motox.pl/newsy-motocross/zawody-off-roadowe-w-2013-na-podlasiu.html[/url] ktoś z forum startuje.Bo ja zamierzam w paru rundach pojechać fajna sprawa że wreszcie zrobili coś bardziej poważnego jeszcze tylko zapisać sie do offroadu białystok i można latać.Ps zapraszam do Wasilkowa oprócz toru motocrosowego mamy także piękne winkle na obwodnicy i placyk gdzie można polatać spokojnie na gumie.
jaki placyk i gdzie ?:)
Vlo, Landrys żyje i z Białymstokiem się jeszcze nie pożegnał :D
Tyle że DRZ została sprzedana bo szykuje się wiosenny projekt na moje E34. Ale spokojnie, Excele na złotych piastach i hebel motomastera zostały więc nie wykluczone że jeszcze w tym sezonie złoże coś fajnego. No i stoi jeszcze braciaka SM 610 czyli biedy nie ma :)
Jak pogoda się poprawi to na pewno pojawię się w BS z jakimś sprzętem na pace służbowego Ducato :D
Wiosna zapasem a w Białym cisza...
Ktoś? Coś? Ja poki co na brudasach ale planuje nieco polatać w ten weekend po lesie...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Latanie Białystok
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 72 zapytań