Temat: Co kupić proszę o poradę :)
Witam wszystkich. Prosiłbym was o radę już od prawie roku chcę kupić Hondę XR 600…
Ale to po prostu porażka jak trudno dostać ten motor u nas większość z nich jest tak zmęczona życiem że szkoda gadać pomijając to, że nie ma praktycznie, w czym wybierać tym bardziej ze ja potrzebuje moto z dokumentami… XR 600 najbardziej odpowiada moim oczekiwania im więcej o tym moto czytam tym bardziej wiem, że to jest to. Ale już zupełnie straciłem nadzieję na zakup tej maszyny. I zaczynam się zastanawiać nad czymś innym…
Ktoś może zapytać o styl mojej jazdy, więc zamierzam nim jeździć po leśnych drogach itp. Od czasu do czasu jakieś podjazdy, ale naprawdę rzadko o żadnym torze nawet nie myślę, bo od tego są lekkie maszyny … a po za tym to jazda po normalnych drogach… W późniejszym czasie i tak chcę zakupić, koła Sm do moto i po prostu zmieniać w zależności jak będę chciał pośmigać… Jak na razie to myślę najbardziej nad XT 600 później KLX 650 ale zauważyłem, że też ich coś mało jest. Co do DR 650 to nie mam przekonania jakoś mi się nie podoba i odpycha mnie od tego moto hehe. Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość i pomoc z waszej strony.