Odp: Co kupić proszę o poradę :)
A może warto zastanowić się nad XR 400 VS DRZ 400 S/SM ale co wybrać :( ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić proszę o poradę :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A może warto zastanowić się nad XR 400 VS DRZ 400 S/SM ale co wybrać :( ?
Jeżeli znajdziesz fajną xr, bierz ją. Drezyn zawsze będzie dostatek :)
No spoko znaleźć fajną XR w naszym kraju graniczy z cudem:( Nad DRZ się jeszcze zastanawiam... A strzela już mnie po woli ch*j, bo od prawie roku szukam moto:( a gdzie nie pojadę oglądać to większość jest zmęczona życiem... Zainteresował mnie nie dawno KTM LC4 620 poczytałem trochę o tej maszynie no i mi ogólnie odpowiada. Ale nie chcę mi się wierzyć w jego cudowna trwałość wymianę oleju, co 2,5tys km i regulacji zaworów, co 5 tys. Niech mnie ktoś oświeci jak jest na prawdę z tym moto, bo nie chcę się w coś wpakować zależy mi na niezawodności... Motorem nie zamierzam śmigać w trudnym terenie większość i to spora ulica no i raz po raz leśne drogi...
"Zainteresował mnie nie dawno KTM LC4 620 poczytałem trochę o tej maszynie no i mi ogólnie odpowiada. Ale nie chcę mi się wierzyć w jego cudowna trwałość wymianę oleju, co 2,5tys km i regulacji zaworów, co 5 tys."
To chyba w ogóle nie kupisz motocykla, a przynajmniej SM. Ale może to i dobrze dla Ciebie i innych!?
[url=http://www.lc4.pl]www.lc4.pl[/url]
Chyba jest na forum parę osób, może ktoś Ci doradzi. Ale jak to z leciwymi motorami swoje kaprysy będzie miał.
Klx sobie raczej daruj.maja problem ze slabymi tlokami w oryginale i korbami.a korbe dostac to ja cie przepraszam...no i ten niesczesny dekompresator...
jak Ty od roku szukasz motoru to mam dla Ciebie tylko jedną rade....idź do salonu kup sobie nowy...po drugie chyba jak ktos kupuje sobie motor taki jak XR to nie po to zeby go wystawić na wystawe tylko zeby go eksploatować wiec nie wymagaj zeby motor 10letni był idealny... ale powodzenia w "szukaniu perełki"
Śledziu ma XR 650 do sprzedania
Ja nie szukam perełki tylko sprawnego moto a nie takiego którym przejadę 1000km i się rozsypie. A już się trochę najeździłem za moto prawie za każdym razem miało być wszystko ok na miejscu się okazywało coś innego... Pewnie nie jeden z was przerabiał to samo.
Dlatego kupuje sie nowki sztuki ^^
[url]http://forum.supermoto.pl/topic24130-sprzedamzamienie-xr650r-sm-na-cos-z-rozruchajka.html[/url]
Witam,
po raz kolejny wracam do tematu supermoto:)
Jakieś 2 lata temu kręciłem się wokół takiego motocykla ale odpuściłem.
Polatałem dłużej kumpla KTM 690 SM i wracam na 100% :D
Interesuje mnie lekkie, mocne supermoto, minimalizm:)
Poniżej ciekawa tania opcja, a gościu bardzo chetny na zamiane na mo obecny motocykl:
[url]http://allegro.pl/husaberg-fc-550-supermoto-nie-kx-drz-ktm-yz-wr-cr-i3290363419.html[/url]
czy ktos co wie o tym moto, brakuje alternatora i pokrywy, bo niby zgubił:)
Budżet bedzie ograniczony bo od 6 do maks 10 tys jak poczekam troche:)
Sory, że się wlepiłem tu ale nie chciałem nowego tematu tworzyć.
pozdro
Widziałem tą aukcje i tak się zastanawiałem nad nią i nadal nie mogę pojąć jak można zgubić taki element, przecież to nie śrubka. Więc dla mnie podejrzana sprawa, ale zawsze warto podlecieć i obejrzeć ;)
Zaproponowałem mu zamiane na CBR 600 F2 do stuntu przygotowaną,
nie dość, że bez wahania się zgodził to jeszcze sam do mnie dzwonił, cena jest niezła, też sie zastanawialem jak to mozna zgubic, ale twierdzi, że remontował ten silnik i w miedzy czasie przeprowadzał sie z Anglii do Polski i zgubił to:/ nie jest to mała śrubka ale moze akurat:P
trochę ryzyko. w najgorszym wypadku na części opchniesz
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupić proszę o poradę :)
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 71 zapytań