Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Spokojnie Panowie przyjdzie czas że się sam przekona że czasem nie ma łatwo o 15 min na moto;)
ale życzę Ci Koso żebyś na moto zawsze znajdował duuuuużo czasu:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 301 302 303 304 305 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spokojnie Panowie przyjdzie czas że się sam przekona że czasem nie ma łatwo o 15 min na moto;)
ale życzę Ci Koso żebyś na moto zawsze znajdował duuuuużo czasu:)
Mi podobaja sie wszystkie ogloszenia z opisem:
Wymieniony tlok, korba, rozrzad, olej, plyny, opony. Gotowy do jazdy i zatankowany. k***a 90% motocykli na allegro jest z tego co pisza idealna. Nic tylko kupowac.
I tak samo jest w moim przypadku...
Na moto latam od 13-tego roku życia, jeszcze w 2010r robiłem ok 20tys.km. w sezonie.
W 2011r interes wymagał większego poświęcenia przy spadających zarobkach, więc sc59 zrobiłem 7tys.km. (naprawdę naciągane i czasem bez sensu)
W 2012r otworzyliśmy drugą działalność, sprzedaliśmy sporty (ja fajera a żona gixa)
Żeby polatać w wolnych chwilach wokół komina (zajarałem się SM) i na YZ450 wyjechałem może 8 razy, dlatego sprzedałem :-( , stałe wyjazdy, sporo zmartwień i praca po 12 godz. W chwilach wolnych czas spędzony z rodziną (żonka ,córka).
Teraz jestem bez moto, pracy sporo, planów jeszcze więcej, więc na koniec sezonu,może na kolejny planujemy coś kupić ,na drogę i SM (żyć bez moto nie idzie).
Chłopaki dobrze piszą, młodziaki nie zrozumieją...jeszcze...
niektore mlodziaki juz rozumieja :p 2-3kkm w sezonie :(
przebieg huski bralem z duza rezerwa, dopoki jej nie zobaczylem i mi japa sie nie otworzyla z wrazenia ;d
Heh ja starałem się opór jeździć w zeszłym roku i nakręciłem jakieś 500km, czym człowiek starszy tym gorzej, jak miałem 20 lat to zapierdalałem cały tydzień po 12-14 godzin w robocie weekendy poświęcałem na szkołę i wydaje mi się, że miałem 5 razy więcej wolnego czasu niż teraz kiedy się ustatkowałem :)
Dużo ludzi kupuje moto, po czym stwierdzają, że nie mają na tą zajawke wystarczająco dużo czasu i sprzedają ze znikomym przebiegiem. Co w tym dziwnego ..
Dokladnei tak jak z samochodami czy innymi sprzetami, bywaja takie perelki.
Swoja Honde 7 letnia kupilem z przebiegiem 3000 km, pachniala jeszcze salonem, na kazdym lepku sruby fabryczne mazniecie, wszystko lsniace jakbym odbieral od dealera nowke sztuke. Drugie kluczyki zapakowane w fabryczna folie ;) Mialem stres na to wsiadac, bo dotkniecie butami podnoznkow wydawalo mi sie wyjatkowo gburowate, wszystko bylo takie czyste.
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/ktm-450-smr-2012-model-505-ktm-kit-15-hrs-max-Road-registered-V5-/121063167896?pt=UK_Motorcycles&hash=item1c2fed5798[/url]
Olaff napisał/a:Dużo ludzi kupuje moto, po czym stwierdzają, że nie mają na tą zajawke wystarczająco dużo czasu i sprzedają ze znikomym przebiegiem. Co w tym dziwnego ..
Dokladnei tak jak z samochodami czy innymi sprzetami, bywaja takie perelki.
Swoja Honde 7 letnia kupilem z przebiegiem 3000 km, pachniala jeszcze salonem, na kazdym lepku sruby fabryczne mazniecie, wszystko lsniace jakbym odbieral od dealera nowke sztuke. Drugie kluczyki zapakowane w fabryczna folie ;) Mialem stres na to wsiadac, bo dotkniecie butami podnoznkow wydawalo mi sie wyjatkowo gburowate, wszystko bylo takie czyste.
Z FMXami jest w ogóle jakiś fenomen. 80% tego co stoi na allegro wygląda jak saloNÓWKI i mają taki niski przebieg, ale to jest jak najbardziej realne i nie oszukane. Moją fmx co prawda kupiłem w przebiegiem 38 tyś, ale wiem co było w niej robione, bo mam wszystkie kwity z serwisów, oryginalną książkę serwisową z gwarancyjnymi przeglądami z Niemiec (moto tam było kupione i ściągnięte później do PL). Teraz serwisuje dalej u tych samych chłopaków gdzie serwisował poprzedni właściciel i o moto wszystko wiem.
Co lepsze.
Wybrałem się kiedyś po przysłowiowe 'bułeczki na śniadanie' w sobote rano i wychodząc z piekarni widze jak jakiś typ stoi i przygląda się moto. Podchodze, a on sie mnie pyta gdzie je kupiłem w jakim czasie itp. Okazało się, że to moto jego znajomego, który był pierwszym właścicielem w PL. Znowu poznałem troche historii mojego moto i dobrze wiem czym jeżdzę i jak widać przebieg jest oryginalny, bo facet znał pierwszego właściciela w PL i później opowiedział mi historie gdzie moja FMX jeździła (generalnie w całej PL :))
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/ktm-450-smr-2012-model-505-ktm-kit-15-hrs-max-Road-registered-V5-/121063167896?pt=UK_Motorcycles&hash=item1c2fed5798[/url]
niekiepski skurwiel, przytuliłby takiego
Ohlinsa zawiecha.... i homologacja.. zajebisty
crf 450 za 7900 z papierem ale cos enigmatyczny opis [url]http://allegro.pl/honda-crf-450-2004-zarejestrowana-i3030112958.html[/url]
Ohlinsa zawiecha.... i homologacja.. zajebisty
Homologacja - OK, ale w UK :) A jak powszechnie wiadomo, tam można praktycznie wszystko zarejestrować bez pieprzenia tak jak u nas, jestem prawie, że pewny, że u nas nie dałoby rady zarejestrować, ale oczywiście mogę się mylić.
Co do procedury rejestracji to trzeba się spytać tego, kto 2 lata temu kupił podobne moto z tego wątku:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic15941-ktm-450-smr-2009-road-legal-for-sale.html[/url]
Ktoś się przyzna jak się owa sztuka udała?
Strony Poprzednia 1 … 301 302 303 304 305 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.126 sekund, wykonano 34 zapytań