Odp: Oficjalne logo supermoto.pl
Co w nim wam się nie podoba?
Strasznie marudni jesteście..
Suzuki RMZ 250 '04 - sold
https://www.facebook.com/CunningRiders
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Oficjalne logo supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 51 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Większą tarczę daj ;)
I wersję pomarańczową dla KTMowców ;)
MEPH napisał/a:
Strasznie marudni jesteście..Większą tarczę daj ;)
I wersję pomarańczową dla KTMowców ;)
I może zamiast zębatki dać tarcze??
Hehe i jedziemy od nowa :D
Ja wymiekam. Ide pykanc w MX Simulator
nie .. to lipa na max ...jakiś kolo w trampkach i dzinach ...poracha
zębatka + napis ...
Ta i już pomarańczowe dla KTM różowe dla homo i czarne dla metalowców...
LOGO JEST WSZYSTKICH a nie robione pod ktm husqvarne czy yamahe...
Ale czemu wy tak bardzie czepiacie,że koleś ma nie do końca dobrany strój? No niby dobra pormujem prawidłowy ubiór itd. no ale nie przesadzajmy też do granic możliwości :)
Problem jest może taki, że byście chcieli mieć to gotowe w dzień powstania tematu.
A tak się chyba nie da.
mi się już nawet nie chce zaglądać do tego tematu. Wygląda na to, że nigdy nie wybierzemy loga. NIGDY
mi się już nawet nie chce zaglądać do tego tematu. Wygląda na to, że mogę nigdy nie wybierzemy loga. NIGDY
To nie zaglądaj, masz tyle innych do wyboru:/ To ma być logo całego forum, a nie tylko paru osób.
Problem jest może taki, że byście chcieli mieć to gotowe w dzień powstania tematu.
A tak się chyba nie da.
+1
balagan widać rozpętaliśmy piekło :)
Nie ma ciśnienia - być może za jakiś czas wszyscy popatrzymy na to z dystansem i zdania się zmienią, nie ma co się elektryzować.
Ta i już pomarańczowe dla KTM różowe dla homo i czarne dla metalowców...
LOGO JEST WSZYSTKICH a nie robione pod ktm husqvarne czy yamahe...
A kolega czego się tak spina? Emoty tam nie dostrzegł?
Ludzie, ja wiem, że śnieg leży i jeździć ciężko, ale weźcie na luz wrzućcie, bo inaczej zaraz Wam coś puści i dopiero nieszczęście będzie. My tu nie wybieramy premiera (chociaż może i by się przydało), tylko sobie dyskutujemy. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził, więc jednemu się podoba projekt gołą dupą, drugiemu z gołym penisem. I tu rola nasza - trzeba znaleźć jakiś złoty środek, nie? :)
Jak już ktoś wcześniej słusznie zauważył - może faktycznie wybierzmy ze 3 wzory, które nam najbardziej pasują, a później będziemy się martwić o trampki adidasa, czy dżinsy z kerfura.
G3D, może włącz się do dyskusji jako człek z branży? Bo tu się zaraz pozabijajo :)
tia... zawsze będzie "coś nie tak,dla kogoś" ... tak to już jest ...jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą .... :)
No z tymi trzema wzorami to ja zaproponowałem :)
Dobra sorki, tak napisałem bo mi to logo się nie podoba i jeszcze pomarańczowe uhh... Musiałem napisać bo pomarańczowe mi do niczego nie pasowało by :))
hehehe
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 51 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Oficjalne logo supermoto.pl
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 70 zapytań