Odp: Oficjalne logo supermoto.pl
Koso +1, tylko napis poprawić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Oficjalne logo supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 51 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koso +1, tylko napis poprawić.
A taka wersja ? Biało-czerwone w odniesieniu do naszych barw narodowych.
po boku można dodać napis MOTO bo to S-że SUPER i obok ze skosu MOTO
Powiem tak. Terror na ulicach ok ale jak to ma byc nasze wspolne logo i np idziesz na spotkanie ze sponsorem i mu pokazujesz zdjecie motocykla z napisem terror to on na ciebie patrzy jak na debila.
Moim zdaniem trzeba zrobic to tak zeby bylo bez wulgaryzmow i ognie przyjazne dla szeroko pojetej publiki.
+7
Wersja z moto w S wg mnie jest za mało wyraźna. Opcja z "Vaderem" jest fajna, trzeba tylko napis sprytnie wkomponować, może pod kątem pod kołami, jakąś "rysunkową" czcionką.
a znaczek supermena nie będzie plagiatem tak samo jak logo AMA?
Z kolesiem na kole dobry motyw, do tego napis supermoto.pl wkomponować tak żeby to wyglądało, że robi wheelie żeby nie najechać przednim kołem na SUPERMOTO.PL (tylko napis jakiś inny, nie taki prosty - czarny.
jaras111x napisał/a:balagan napisał/a:Lord Vader na SM daje rade:)
A widziałeś Vadera na plastiku? :)
Aż takich filmów w głowie nie miałem:D sorry za off
No tak,tylko ze poza tym ze lekko rysunkowe, to nie jest to karykatura :(
A może coś takiego, w środek wkleić gościa( w kolorze czarnym) w slajdzie albo stopala tak, żeby pod spodem kolory było widać biało-czerwone i na dole w obrazku łukiem napis supermoto.pl, jakby to było większe może by się nadało, nie ogarniam fotoszopów więc nie miałem jak tego zrobić.
Na szybko, napis można bokiem, ale ja nie umiem jeszcze, dopiero od paru dni się bawie ;)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/13/gfhfgq.jpg/][/url]
To jest niezłe :)
To jest świetne, napis poprawić!
Jak dla mnie to logo dobre dla ruchu patriotycznego, a nie sm.pl :)
Ja myślę że Crew powinno uśmiechnąć się do Samsona, który zna się na rzeczy i zrobiłby PROFESJONALNE logo (jeśli znajdzie na to czas).
nie no tylko nie z tymi patriotycznymi znaczkami :)
Co Wy macie przeciwko polskiej fladze? Ostatecznie to krajowe forum, chyba się nie wstydzicie pochodzenia? ;> Mi się pomysł podoba, tylko napis trzeba szprytniej wkomponować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 51 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Oficjalne logo supermoto.pl
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 70 zapytań