Odp: Supermotowy Terror Warszawy
warto było czekać żeby zobaczyć na wykresie magiczną liczbę pierwiastek z 2025 koni mechanicznych ;-)
a pisales ze masz seryjna DRZ SM :) Co w niej zmieniales ze masz 5 koni wiecej?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
warto było czekać żeby zobaczyć na wykresie magiczną liczbę pierwiastek z 2025 koni mechanicznych ;-)
a pisales ze masz seryjna DRZ SM :) Co w niej zmieniales ze masz 5 koni wiecej?
To nie jest mój wynik, to wynik sebka który jeździ momentem (wiadomym jest jest w tym wypadku moment jest odpowiedzialny za zostawianie ludzi za plecami, ale nie o to chodzi) ;->
pompognojówa: bezcenne 3h spędzone w najlepszym salonie w Polsce z najlepszymi dilerami i sprzedawcami (serdecznie ich pozdrawiam bo naprawdę bardzo mili młodzi ludzie) ale warto było czekać żeby zobaczyć na wykresie magiczną liczbę pierwiastek z 2025 koni mechanicznych ;-)Broda: podobno możecie go sprowadzić po cenie franków z przed kilku lat i dać pierwsze dwa przeglądy za free a w gratisie jeszcze koszulę nocną suzuki. to prawda?
tak, tak :) i jeszcze będzie na sam koniec chińska czapa :D
lol mili sprzedawcy :D sialalalalalaaaa rabat juz masz ;)
To nie jest mój wynik, to wynik sebka który jeździ momentem (wiadomym jest jest w tym wypadku moment jest odpowiedzialny za zostawianie ludzi za plecami, ale nie o to chodzi) ;->
Sebek: nie ważne czym jeździ ważne że inni zostają w tyle, a n Ciebie już nigdy nie poczekam, kilometr za nami będziesz się ciągnął.....i potem eeeejjj nie zapierdalajcie taaaaaak!
kiedyś wrzucę na dwójkę a wtedy.. ;>
http://pict.com/expo/2699735/9e57cd0a8b
Obiecana fotorelacja w skrócie ;)
Ekipa serwisowa SM wzieła sie za przewijanie stojanu alternatora od dr-z 400S Rodmana ;D
No właśnie nie wiem po co rodman szuka elektryka jak my wczoraj przewinęliśmy jego dr-zte z 4 razy ;-)
http://www.pict.com/view/1670065/0/f26f45hppp IIIIHAHAHAHAHAHAHAH ta fota mówi wszystko, karton bardzo dobra robota ;->
Sie wie ,ninja style ;)
kiedyś wrzucę na dwójkę a wtedy.. ;>
hehe... i obudzisz się zlany potem z ręką w nocniku. :P
Swojej mamie takie bajeczki opowiadaj. :D
Czy przez przypadek zapomniałeś wspomnieć o jednej ważnej LICZBIE...
TO [Z KOŁA] MOMENT [Nm] max 71,14 hehe
Zawsze zostając w tyle... znaczenia tej liczby nigdy nie ogarniesz.
Zbyt dużo czasu zajmuje Ci myślenie... pojechali w lewo hm..a może w prawo... hm..jadę prosto... e pierd.... wracam do domu, znów na mnie nie poczekali. :(
karton no właśnie widzisz zapomniałeś wspomnieć o jednej liczbie!! mówiłem że po coś one ze sobą w parze chodzą ;-) sebek bez sensu że karton robi sobie takie jaja z tych 45KM mówiłem mu patrz na moment a on swoje ;>> dobra koniec tych żartów, rozruszajmy towarzystwo może uda się coś w weekend zorganizować konkretnego skoro w tygodniu mogło latać 6 maszyn to w weekend pewnie z dwa razy tyle. kto się pisze na jutro?
Karton już będzie siedział cicho :P bo przypomnę o jego incydencie na pompie :>
A publicznie to może zaboleć :P i ukłuć ego tak twardego faceta jak Karton.
Ps. Ja zachowałem się lojalnie. hihi... ale jak widzę inaczej się nie da.
To wojna :]
Lamusy już wam chcę złoić tyłki moim 44 konnym potworkiem. hm... no jak to możliwe ;)???????!!!!!!!
Cytuję Jakuba "Bo Sebek jeździ momentem nie mocą".?! hihi
Kiedy latamy?
Dziewczyny jak taka pogoda że aż szkoda ją zmarnować. O której latamy? Jest jeszcze ten teren na wilanowskiej? Ja proponuje uderzyć na jakaś fajną miejscówkę.
JA JESTEM DZIŚ OTWARTY NA PROPOZYCJE - NR. DO MNIE MACIE
dajcie znać na forum to może w końcu i ja się z wami zabiorę w trasę.
Znać dajemy cały czas. Trzeba tylko się decydować.
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.106 sekund, wykonano 45 zapytań