Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Dzis jakas ustawka? Nie spać! Zwiedzać!
Watching the world move in slow-mo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzis jakas ustawka? Nie spać! Zwiedzać!
Jeśli dziś mój koń będzie gotowy to ja się pisze ;->
Panowie
Dziś są dni otwarte w firmie Free&Fun , firma jest otwarta do godz. 24:00 . Na miejscu jest Hamownia więc będzie można sprawdzić ile konie mają mocy . Proponuje dziś wspólne polatanie po centrum i około g. 21: 00 na DUŻO motocykli wybrać sie do w/w Firmy.
Proste pytanie , kto się pisze na 19: 30 ??
mój sprzęt już tam od wczoraj jest :) ,
padł na mieście jak jechałem na serwis.
Jak dzisiaj byłby do odebrania to też się tam pojawię a jak nie to wpadne na ustawke następnym razem.
Mój chyba nie będzie na dzisiaj gotowy :/ A ciśnienie na terror już jest ;-) Pomimo tego może uda mi się na czarnym pierdzipędzie doczłapać do 3fun. Czy nasza supermotowa reprezentacja z 3fun jest gotowa i czeka z gorącą herbatką? ;->
Gdzie sie ustawiamy na rozgrzewke po centrum? o 19 30?
KARTON wysłałem ci numer do mnie !!
Czyli dzisiaj 3fun czynny do 24 ?
I polataliśmy, co prawda więcej czasu spędziliśmy we freefun na sapaniu ;-) Najważniejsze że zmierzyliśmy naszą ukochaną forumową CRFe ;->>>>>>>>>
ile wyjszło ?
ssssapanie po 20:00 zawsze mile widziane :P
p.s. i zobaczyłeś wreszcie porządne SM jedynej słusznej marki :)
pompognojówa: bezcenne 3h spędzone w najlepszym salonie w Polsce z najlepszymi dilerami i sprzedawcami (serdecznie ich pozdrawiam bo naprawdę bardzo mili młodzi ludzie) ale warto było czekać żeby zobaczyć na wykresie magiczną liczbę pierwiastek z 2025 koni mechanicznych ;-)
Broda: podobno możecie go sprowadzić po cenie franków z przed kilku lat i dać pierwsze dwa przeglądy za free a w gratisie jeszcze koszulę nocną suzuki. to prawda?
Kubson , rozpisałeś się ...
A tak na prawdę powiedz że był to jeden z najlepszych terrorów jakie widziałeś ( ja i hubi na jednym moto ) itd. :)
Ps. Karton zdjęcia poproszę :) na dowód tego , że warto było spędzić 3 h
Ja z kolej podrzucam filmik CRF-y z hamowni :
http://www.youtube.com/watch?v=XqAnQsus3Wk
właśnie z Sebkiem czytamy te głupoty... Cytuję Sebka: moc to jest coś czym się jarają chłopcy z historyjek z gum do żucia - jeździ się momentem nie mocą:) Jakub życia już nie masz...
Pan Kędzior powiedział, że moc ma potężną i to się liczy :)
Do Jakuba: Tak mi się odpłacasz że zawsze muszę na Ciebie czekać>????
Pozdrowienia od Sebka przyjacielskim fuckiem :D
tłumaczą się winni ha ha ha ;>
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 51 zapytań