Temat: kto prostuje tarcze hamulcowe
mam nowiutka tarcze 320 ale letko skrzywiona jesli ktos wie gdzie prostuja tarcze to piszcie pozd
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » kto prostuje tarcze hamulcowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam nowiutka tarcze 320 ale letko skrzywiona jesli ktos wie gdzie prostuja tarcze to piszcie pozd
Idź do kowala. Bez urazy ale moim zdaniem takich rzeczy się nie naprawia.
Jak na moje oko taka tarcza prędzej pęknie niż ktoś Ci ją wyprostuje. Ciekawe jak to jest, że tarcza jest nowiutka i już krzywa
kiedyś jak się prostowało, to przy hamowania od temperatury znowu się wichrowała.. ale nie wiem, może technologia się zmieniła
WTF!?
tarcz hamulcowych sie nie prostuje. Tak samo jak sie nie zaklada uzywanych kondonow.
nie zaklada uzywanych kondonow.
I tu się nie zgodzę, znajomy, jedzie na jednym kondomie na non stopie, mówi że po "robocie" wymyje pod kranem i można jechac dalej :]
A co do tacz hamulcowych, miałem proponowac gientarkę, ale widzę że prostowanie jest piętnowane ;)
Latałem kiedyś Trimuphem 675 Daytona, podczas jednego upalnych dni jak zapierdalałem Gierówką do Warszawy powykrzywiało mi obydwie przednie tarcze hamulcowe - serwis powiedział że tarcz się nie prostuje tylko wymienia na nowe - wymienili na gwarancji.
dzieki chlopaki teraz juz wiem ze trzeba bedzie pojechac po nowa i tyle pozd
A jaką masz dokładnie tarczę? Motomastera?
jak naginalem w serwisie nissana w usa to tarcze byly frezowane. ale to byl serwis samochodowy a nie motocyklowy ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » kto prostuje tarcze hamulcowe
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 76 zapytań