1 Ostatnio edytowany przez Gtyre Polska (2013-02-04 14:37:54)

Temat: Testy opon goldentyre dla zawodników z licencją.

W dniach 27.04.2013 dzień sobota od godziny 11.30 do późnych godzin popołudniowych na torze Miedziana Góra w okolicach Kielc będzie można przetestować na własnym motocyklu opony GT modele Racing, Racing Pro oraz najnowszy model opony Hurricane.  Koszt wstępu na udział w testach połączonego z treningiem to jedyne 100 zł . warunkiem odbycia się testu, treningu będzie zgłoszenie się minimum dziesięciu zawodników. Obecność swoją już potwierdził Mistrz Polski Supermoto Karol Mochocki.
Wszystkich chętnych , którzy chcą wziąć udział prosimy o kontakt mailowy: sklep@szustermotocykle.pl lub telefoniczny: 604097103.

2

Odp: Testy opon goldentyre dla zawodników z licencją.

Gtyre Polska napisał/a:

W dniach 27.04.2013 dzień sobota od godziny 11.30 do późnych godzin popołudniowych na torze Miedziana Góra w okolicach Kielc będzie można przetestować na własnym motocyklu opony GT modele Racing, Racing Pro oraz najnowszy model opony Hurricane.  Koszt wstępu na udział w testach połączonego z treningiem to jedyne 100 zł . warunkiem odbycia się testu, treningu będzie zgłoszenie się minimum dziesięciu zawodników. Obecność swoją już potwierdził Mistrz Polski Supermoto Karol Mochocki.
Wszystkich chętnych , którzy chcą wziąć udział prosimy o kontakt mailowy: sklep@szustermotocykle.pl lub telefoniczny: 604097103.

1.Michał  a ile będzie można tych opon zużyć ??
2.Dla zawodników z licencją  (dokładnie jaką ?) która musi być  tegoroczna czy może być zeszłoroczna ??
3.Co w przypadku deszczu czy testowanie deszczówek Goldentyre też wchodzi w grę ??

3

Zużyjemy tyle opon ile będzie potrzeba tak aby każdy miał możliwość przejechania kilkunastu okrążeń na  modelu opony , która go interesuje.  Licencja musi być aktualna opłacona . Chodzi o ubezpieczenie w razie x... . Mam nadzieje , ze pogoda nam dopisze , jeśli nie to przełożymy to na inny termin. Deszczówek nie testujemy.

4

Czy pzm nie musi wyrazic zgody na udzial zawodnikow z licencja?
Nie wystarczyloby samo ubezpieczenie NNW?

***427***

5

To nie zawody. PZM niema z tym nic wspólnego. 
Zapomniałem jeszcze dodać , że zgłoszenia trzeba nadsyłać do końca lutego. Liczba miejsc tez jest ograniczona.

6

świetna opcja...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-03-27 18:41:34)

.

8

ja "leszcz" piszę się na to i jeśli to prawda i potraktuje to jako kolejna możliwość  potrenowania.

KTM 450 SMR
WP Poland, KTM Wojciechowicz

9

Co prawda nie uzylbym takich slow jak paolo, ale faktem jest ze zawezenie udzialu do zawodnikow z licencja jest lekka przesada. Polska to nie Francja, czy Wlochy gdzie sumo jest popularne. W pl to zdecydowanie nisza, wiec wypadaloby propagowac a nie tworzyc kolejna impreze zamknieta.
Chociaz osobiscie nie spelniam szacownych kryteriow to i tak zycze powodzenia.

***427***

10

paolo napisał/a:
Franz napisał/a:

świetna opcja...

powodzenia Franz.....

ja w cuda nie wierzę ...

ps znam kilku ludzi którzy mogliby przyjechać i pomóc w rozwoju tych opon ALE nie spełniają w/w warunków  (lepiej niech "leszcze " ze świeżo nabytą  licencją pzm się uczą na tych gumach) <hahaha>

Tarnów się nie podpisuje pod tym ..

Pawełku dla mnie układ wydaje się klarowny, masz licencję opłaconą (niestety i tak mnie to czeka) ,wykładasz 100 zyla na blat i śmigasz po torze (czytaj trening) i do tego oponki zdzierasz które Ci dają do testów...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

11

wybiera się ktoś?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

12

Jeżeli organizator mnie dołączy do testów (bo zgłoszenie wysłałem nie dawno) to wybieram się

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

13

Kwestia ma się rozstrzygnąć do końca tygodnia, bo sporo osób zadeklarowało przyjazd a mało osób zapłaciło, więc jeśli ktoś się jeszcze waha to teraz jest chyba dobry moment żeby się zdecydować.

ps: może trochę za późno, ale spytam - czy ktoś zna organizatora?

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

14

W tym tygodniu wpłacam kaskę na konto , więc ja jadę tylko nie wiadomo czy dojdzie to do skutku

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

15

Ok. Ja już zapłaciłem. To jest dobra opcja, więc szkoda by było ją zmarnować.

Łukasz "Dragilla" Sacha #17