Cross-c1 napisał/a:Jvezii - robiłem pierwszy przegląd żeby zarejestrować na 50cm więc wiem jak przebiegają.
Obciążyć czyli miałem pododawać akcesoria by motor był cięższy, a także podczas przeglądu jak ma znajomego to niech mu wpisze trochę kilo więcej. Da się dogadać z ludźmi.
A co do Ciebie to Ty pewnie co 1dzień robisz przeglądy. Jakbyś nie wiedział a nie wiesz to w motorowerach są przeglądy co 2lata. Więc polecam najpierw się dokształcić a później snuć wnioski że ktoś nie jeździ na przeglądy.
Tyle ode mnie :))
A ja polecam się dokształcić w czytaniu ze zrozumieniem, bo nie napisałem ze MUSISZ ROBIĆ tylko MUSIAŁEŚ w czasie przeszłym...
Jvezii napisał/a:"...Jak jeździsz DT80 to nie musiałeś robić przeglądów więc może nie wiesz jak one przebiegają..."
Tak jak Amigo pisze dane są przepisywane z dokumentów, które są wydawane przy zakupie pojazdu. Aby po sprowadzeniu pojazdu wszystkie dokumenty muszą być przetłumaczone przez tłumacza. Dodam ze pan diagnosta nie decyduje czy to ma 600ccm czy ma 550ccm czy 100 czy 250 tylko urzędnik.
Dla osób zainteresowanych dociążaniem motocykla...
-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))