Odp: Warszawski Browar 14.12.2013
Radez weź ze sobą swoją żone ... Ja biore ruda dziunie zeby mnie pilnowała
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Warszawski Browar 14.12.2013
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Radez weź ze sobą swoją żone ... Ja biore ruda dziunie zeby mnie pilnowała
Lipną godzinę dupeczki ustaliliście... ja po 16 kończę prace, nie będzie mi się chciało do 20 na piątku czekać. Tosz to marnotrawstwo tajmu gdy moto będzie stało rozebrane do cna.
Lipną godzinę dupeczki ustaliliście... ja po 16 kończę prace, nie będzie mi się chciało do 20 na piątku czekać. Tosz to marnotrawstwo tajmu gdy moto będzie stało rozebrane do cna.
Bartekkkkkkkkkkkkkkkk nie histeryzuj :D
moto nie zając nie ucieknie :P
Dzieki za pomysły - sprawdzę je w praktyce i dam znać jaki efekt :-)
Uwaga ten rozpaczliwy post Bartka to ogłoszenie:
szukam przystanku na 4h kto mnie przygarnie pomiędzy 16 a 20 w dniu 08.02.2013r. mogę rozebrać w tym czasie jakiś motor.
oferty proszę na PW
Bartek chyba powinniśmy się pogniewać: "nie będzie mi się chciało do 20 na piątku czekać" żeby się z nami spotkać!!!
P.S. Nie dziękuj wiem jak trudno jest prosić o przygarnięcie, zrobiłem to w twoim imieniu i masz to z głowy. Jak nikt się nie znajdzie to cię przygarnę z tym że w domu jestem ok 17
ejjjjjjjjj skoro chcieliście mnie wrobić w afteraaa to i biforaaa możemy zrobić... także Bartuś no problemo pijemy od 16:30 :D
Radez wpadaj, wpadaj, bo Hermes z Lubartem, maja zadanie do wykonania, czyli namówienie Ciebie na startowanie w PP w 2013 :)
Radez wpadaj, wpadaj, bo Hermes z Lubartem, maja zadanie do wykonania, czyli namówienie Ciebie na startowanie w PP w 2013 :)
Cóż za dyskrecja Crazy :)
W takim razie będę bardzo niezdecydowany a pomóc w decyzji będzie mogło tylko kolejne piwo stawiane przez Hermesa !!!
Ja slyszalem ze to Crazy stawia...
Ja slyszalem ze to Crazy stawia...
Si. Radezowi w Gostyniu. ;p
Popieram. Ja kończę o 17.
Damy radę, najwyżej wcześniej zaczniemy, a później wrócimy jak pawie do naszej ostoi.
znajdzie sie miejsce dla mnie jeszcze?
znajdzie sie miejsce dla mnie jeszcze?
przeszzzz pisałam Ci na fejsiku że tak :D
ale to dawno bylo :D
nie wiem na ile czasu, ale bede :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Warszawski Browar 14.12.2013
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 78 zapytań