Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
BolekZKO całkiem spoko ten stopal :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
BolekZKO całkiem spoko ten stopal :D
i napis "jak walę stopala nie wjedź mi w dupala" he he
hahahahahahaha! :)
no to figiel pojechaleś po całości hahaha :D
napis już jest/ FIGIEL - nie śmieć tematu :)
Ogarnęliśmy już napis. Na przedzie będzie stopal:) Co dalej?
Fajnie by było jakby bluza zamiast tej kieszeni z której wszystko wypada, miała dwie po bokach zapinane na zamek.
np.inny kolor bluzy lub jesli to problem to napisy na rękawach w innym kolorze niż biały i czarny :) aby było widoczne i wyrażne żółty,czerwony oby nie rószofy. bo wtedy TAKIEJ BLUZY NIE KUPIĘ :) A co do stopala czy schodów to pojawiło się tu kilka zdjęć więc byłoby fajnie gdyby ktoś obcykany w obróbce w wolnej chwili się tym pobawił i wtedy dopiero wybierze się to co jest fajniejsze, bo jak na razie wszyscy wybrali stopala bo jest naprawdę ładnie obrobiony.
Ja cos moge porobic tylko potrzebuje fotki bo mam problemy z netem i zeby znalesc jakies foto na googlach trzeba wiekow;p
W tym godniu jestem zawalony robota. W przyszlym poprobuje jeszcze poprzerabiac troche grafik. Hermes, co masz na mysli z ta dobra gleba?
Z glebą powiadasz... tylko jedna odpowiedz jest właściwa...taki mały żarcik
Jery czy coś takiego jest wykonalne na bluzje ? Myślę o kilku obrazkach w miniejszym formacie skoro edycja 2013 ma być wyjątkowa...to może coś innego niż 1 big obrazek
Ja cos moge porobic tylko potrzebuje fotki bo mam problemy z netem i zeby znalesc jakies foto na googlach trzeba wiekow;p
[url]http://forum.supermoto.pl/topic20280-tshirt-supermoto.html[/url]
[url]http://www.pimpstarlife.com/xtra/media/paserstairs-1600x1200.jpg[/url]
no hermes z ta grafiką to ciekawy pomysł tez o tym myślałem ale wydawało mi się to nie wykonalne. pokazałoby uniwersalność SM więc co Jery na to?
Jak dla mnie za dużo tego. Nieczytelna będzie bluza.
no hermes z ta grafiką to ciekawy pomysł tez o tym myślałem ale wydawało mi się to nie wykonalne. pokazałoby uniwersalność SM więc co Jery na to?
Padłem, przecież Hermes tylko ironizuje, mam nadzieję!
Może zróbmy komiks na bluzie, będzie w pytę misia!
jaras111x napisał/a:no hermes z ta grafiką to ciekawy pomysł tez o tym myślałem ale wydawało mi się to nie wykonalne. pokazałoby uniwersalność SM więc co Jery na to?
Padłem, przecież Hermes tylko ironizuje, mam nadzieję!
Może zróbmy komiks na bluzie, będzie w pytę misia!
kwkm no to był następny etap z tym komiksem ale zpaliłeś już nikogo nie zaskoczę.... :-(
Jery czy coś takiego jest wykonalne na bluzje ? Myślę o kilku obrazkach w miniejszym formacie skoro edycja 2013 ma być wyjątkowa...to może coś innego niż 1 big obrazek
Jak pomniejszymy kilka obrazków to dopiero będzie kupa bo jakość ich będzie lipna moim zdaniem :)
siema, jestem tu nowy, dopiero co sie zarejestrowałem, ale podobno coś potrafię wiec wrzucam swoją propozycje
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 62 zapytań