466

Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r

U najlepszego dilera :D

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

467 Ostatnio edytowany przez raku (2013-01-28 15:07:36)

Tekst zajebisty ale nie rozdrabniajmy się znowu na jakieś ''naQurwiam'' normalne nakurwiam jest ok, a nie jakies przekręcanie które kojarzy mi się z naćpanymi małolatami z protektora wykrzykującymi ''NIE MA BIAŁEGOOOO'' ''kofam'' itd

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

468

raku napisał/a:

naćpanymi małolatami z protektora wykrzykującymi ''NIE MA BIAŁEGOOOO''

He he he :D

469

raku napisał/a:

Tekst zajebisty ale nie rozdrabniajmy się znowu na jakieś ''naQurwiam'' normalne nakurwiam jest ok, a nie jakies przekręcanie które kojarzy mi się z naćpanymi małolatami z protektora wykrzykującymi ''NIE MA BIAŁEGOOOO''

Można nie przekręcać ale może to rozpołowić, bo tak jak kolega wspomniał wcześniej czy to pod Art. 141. k.w. nie podchodzi.
Ale to nie dla terrorystów :))) w słowniku nie ma chyba "nakurwiam" nawet ^_^
???

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.

470

No pewnie nie ma, nie srajcie żarem znowu ja pierdole...

471

A kto tu sra żarem, bo nie bardzo widzę ?

472

Za to ja widzę, znowu z jakimiś artykułami wyjeżdżasz jakies rozpoławianie huje muje dzikie węże.
to TZW sranie żarem :D

473

Znowu z artykułami wyjeżdżam ??? O czym ty wgl piszesz do mnie ?? pierwszy raz napisałem coś o artykule a ty się ekscytujesz.
Dla twojego przypomnienia zanim znowu zaczniesz co cokolwiek pisać przypomnij sobie co było wcześniej. Tam jest MOŻE a nie ze rozpołowić.

wojtys86 napisał/a:

I tak dla info w/g ustawy z dnia 20 maja 1971 r.

Kodeks wykroczeń:

Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

:)

474 Ostatnio edytowany przez wojtys86 (2013-01-28 17:34:48)

Art. 141. był tylko informacyjny tu nikt nie sra żarem, jak komuś nie bedą odpowiadały słowa, wzór czy brak zamka to po prostu tej bluzy nie kupi proste :)

Jednak gdyby zaistniała sytuacja ze ktoś zakupi bluze i bedzie miał nieprzyjemności z mendami to było mówione na forum. Kazdy wtedy odpowiada za siebie i jakiekolwiek pretensje z powodu mandatu może miec tylko do siebie :)

A tekst "Nakurwiam zachowaj dystans" jak najbardzien na ++++

#270 ;)

475

Dobra, nie ma co jebać - bluza szykuje się zajebista, chciałem tylko pogodzić dwie strony z tym "naqrwiam" - ale jak nie to dla mnie super - ja nie wstydzę i nie brzydzę się brzydkim wyrazem.

476

Bluza będzie zajebista, to jest pewne :)

477

Co do kurwy???  Jakieś artykuły, paragrafy??? czuje sie jak na psach:/

NAKURWIAM TERROR ZACHOWAJ DYSTANS

SmKTM terrOR #136

478

balagan napisał/a:

Co do kurwy???  Jakieś artykuły, paragrafy??? czuje sie jak na psach:/

NAKURWIAM TERROR ZACHOWAJ DYSTANS

W końcu :D

479

no właśnie "NAKURWIAM TERROR ZACHOWAJ DYSTANS"  i niema żadnych zmian!!  mamy terror i nakurwianie i przestrogę(zachowaj dystans) więc WILK SYTY I OWCA CAŁA jak komuś nie pasuje to najwyżej TAKIEJ BLUZY NIE KUPI :)    napisy na rękawach lub rękawie,czcionka zaproponowana powyżej jest OK.   Jeszcze tylko grafika i tu się zaczyna.  Moim zdaniem,guma odpada,ślizg odpada bo już były,  stopal jest taki sobie najbardziej pasują mi tu schody. Dlaczego? A no dlatego że to właśnie jazda po schodach,chodnikach,parkach kojarzy się mi i pewnie innym z terrorem.  grafika z chodnikiem czy parkiem jest nijaka więc pozostają schody. Ale jako że wybierać coś trzeba więc do wyboru podałbym tylko 2 opcje stopal/schody

Sherco st300  Cabestany Replica

480 Ostatnio edytowany przez hermes (2013-01-28 19:04:00)

Panowie spokojnie jeszcze chwileczkę wszystko robiłem na  trzezwo więc najlepsze pomysły jeszcze nie trafiły do publikacji...ale jak tak bardzo chcecie to mogę już nie pić... ;-).
Zmiana tekstu na jakieś Q co to jest w ogóle !!!??? Chyba ominąłem jakiś etap edukacji gdzie Q weszło w skład alfabetu języka polskiego - kiedyś nas germanizowali a teraz amerykanizują... co za czasy.
Żeby nie było lipy i niedomówień zasięgnąłem wiedzy u największego autorytetu w tym kraju w zakresie językoznawstwa.
http://s7.postimage.org/fp97vnv63/mioodek.jpg

JERRY z całym szacunkiem ale jakieś nalepki,naszywki trochę jakbyś się wstydził tego pomysłu a chyba tak nie jest...? 
Oryginał jest JEDEN i brzmi:
http://s2.postimage.org/54t9dzyrt/bak.jpg
Na zmiany się nie godzę bo po prostu nie wyrażę zgody na publikacje jako autor ;-)

Co do pomysłu dystans-em to w pierwszej kolejności chodziło o to żeby zachować dystans do słowa nakurwiam a dopiero pózniej "zachowaj odstęp i dystans do tego co robię - nie irytuj się lub niezdrowo nie podniecaj :) a przede wszystkim nie dzwoń po psy :)"

DYSTANS JEST POTRZEBNY DO WSZYSTKIEGO... BO INACZEJ ZWARIUJEMY - ZACHOWAJCIE RÓWNIEŻ DYSTANS DO BLUZY I TEGO CO TAM JEST NAPISANE/NARYSOWANE.

P.S> Brzoza dzięki za ciastko mam już puszkę z przeterminowanymi żelkami od ciebie... i szkoda że nie masz kombiaka pod który wejdą mi ortezy evs web ;-(

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ