Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
Najpierw niech cycki pokaże hehe
Fakt faktem, bijemy tu pianę straszną.
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najpierw niech cycki pokaże hehe
Fakt faktem, bijemy tu pianę straszną.
No i sobota, czas na c2h5cooh ;)
powtarzam jeszcze raz grafika na 2013 klimaty miejskie lub stopal,tekst-cycki,terror,zrobi-nakurwi OBOJETNE ,MA BYC SUPER I W KLIMATACH SM ( nie klapsy i skory,pejcze ;)
wiec chyba juz wszystko przerobilismy,tak jak pisze Supermocarz i Raku BIJEMY PIANE kiedy wiemy juz co chcemy. MA BYC MOCNO I Z PRZYTUPEM ;)
kurna chata hermes co ty palisz???? ja też to chcę :)
od momentu jak padł pomysł na "ready to terror" to cały czas go podtrzymuje a tyle ludzi uważało ze to zło.
"ja takiej bluzy nie kupię"- to miał być all inclusive :) to tyle co do tekstówJery pisałeś o głosowaniu nad grafiką,więc kiedy start? bo co do tekstu to 3 ostatnio się przewijają(...terror ,...nie kupię ,terror sam...)
Rzecz w tym że nic ostatnio... ale jak się spale to może powstanie wreszcie jakiś BOOOM pomysł... zła to jest zima a nie terror bo w zimę jest ERROR... co do napisów to niech się skupi loża szyderców.
Pomysł z pokaż cycki zrobię wheele - no nie wiem sam, trochę mało oryginalny i takie xero innych poza tym nie wszyscy potrafią gumować... a jak ma być wersja HARD NO TO JEDZIEMY BEZ GUMKI TWARDZIELE!
Wracając do tematu fajnie by było jak zamiast ciastek kojarzących się z cukiernią lub dlugich nieczytelnych sentencji wyrwanych z ksiazek lub reklam
na bluzie pojawiło by coś co łączy wielbicieli i wielbicielki SUPERMOTO.PL, czyli to co z jazdy najlepsze TERROR,TRACK,DIRT AND FUCK - taki zamiennik k***a, NAKURWIAC z ktorym wpuszcza na obiad do tesciow czy kosciola ;-) ale to tylko moje zdanie...
Nakurwiam, zachowaj dystans mi sie podoba . HAHAHA Odrazu mi sie skojarzylo z Nakurwiam salto :)
Hermes, widze potencjal w twoich tekstach. Bez kitu. W koncu tak dowalisz, ze wszyscy z krzesel pospadaja. Wiem to :)
Mam pomysla tylko nie wiem jak z realizacja. A gyby tak zastosowac zaslonke tak jak tajniacy z policji maja. Taka klapka z materialu na rzep. Zaslaniac na niedzielny obiad slowo nakurwiam i po problemie. :)
a po co musi być widać jak łazisz :D
"Nakurwiam zachowaj dystans" - rewelacja :D
"Nakurwiam terror zachowaj dystans"
jestem za. Ja taką bluzę kupię.
+1
hermes mistrz
balagan napisał/a:"Nakurwiam terror zachowaj dystans"
+1
hermes mistrz
Biorę ją! : D
Tez chce:)
I kiedy planujecie ,,gotowośc" bluz?
Jak dla mnie w cipe na pięć
dla mnie tak samo to hasło się wyróżniło odrazu,, haha świetne :D i pasuje jak najbardziej!!
No i prosze hermes jak nie palisz to i tak cos bierzesz :) Mi tez pasuje a dla osob zniesmaczonych Jery dorobi latke cenzurujaca "jadę nie ostroznie" zeby sobie wszyli ;)
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 70 zapytań