31

Odp: a może by tak... zlot na rozpoczęcie sezonu :-)

hahahahahahah jak zawsze ...

kwkm napisał/a:

Ja Wam powiem jedną prawdę; jak ma być zlot to będzie a jak ma nie być to nie będzie :]

Kwkm, a ja bym to raczej inaczej skwitował, Ci co mają być to będą, a ci którzy nie będą to nie będą.

W Sudetach dwa dni jeździliśmy z temperaturze nie przekraczającej 15 stopni i w deszczu który padał nawet od spodu, jak się jedzie pojeździć a nie marudzić to warunki to ch*j nie przeszkoda.

dziękuje dobranoc

motoslide.com

32

hmmmmmmmm BEZ SENSU takie malkontenctwo...!!! o_O

BZYKKK vel Suzuki DRZ 400 SM

asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))

33

jeśli chodzi o miejscówkę - proponowałbym powtórkę z września to co dzinkss już proponował - myślę że źle nie było - a potencjał szutrowy i asfaltowy mazur znają chyba wszyscy - chciałem to reaktywować jeszcze w tym roku ale niestety czasu brakło;/

co do tras też da się to ogarnąć ;)

termin zaproponowałbym raczej majowy - tak by już móc w pełni korzystać z krainy 1000 jezior :)

34

Gajos napisał/a:

jeśli chodzi o miejscówkę - proponowałbym powtórkę z września to co dzinkss już proponował - myślę że źle nie było - a potencjał szutrowy i asfaltowy mazur znają chyba wszyscy - chciałem to reaktywować jeszcze w tym roku ale niestety czasu brakło;/

co do tras też da się to ogarnąć ;)

termin zaproponowałbym raczej majowy - tak by już móc w pełni korzystać z krainy 1000 jezior :)

no i super... mam nadzieję, że wszystko wypali...skoro sommm chętni :-)

35 Ostatnio edytowany przez PszczelaRz (2012-10-11 18:53:34)

Barteksm napisał/a:

hahahahahahah jak zawsze ...

kwkm napisał/a:

Ja Wam powiem jedną prawdę; jak ma być zlot to będzie a jak ma nie być to nie będzie :]

Kwkm, a ja bym to raczej inaczej skwitował, Ci co mają być to będą, a ci którzy nie będą to nie będą.

W Sudetach dwa dni jeździliśmy z temperaturze nie przekraczającej 15 stopni i w deszczu który padał nawet od spodu, jak się jedzie pojeździć a nie marudzić to warunki to ch*j nie przeszkoda.

dziękuje dobranoc

Bartuś Ty to potrafisz podsumować :)
A i dystans nie ma znaczenia :) Typu bóle 200 km z moto na aucie to za daleko...
ja dotre tam jak co

edit. Jeśli nic nie wypadnie. Postaram się żeby nie :)

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

36

Hop hop :) Odgrzebuję temat!

JEDZIEMY? :)

:)

37

Chetnie podejme probe integracji. Moim skromnym zdaniem koniec maja bylby optymalny Przedewszystkim pogoda bardziej pewna.

KTM LC4 640

38

gałka napisał/a:

GUPIEEE pytanie mam tylko małą prośbę: a właściwie TRZY :-)
- żeby się termin nie pokrywał z [url]http://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/kalendarze/kalendarz_sport_motocyklowy_2013_2.pdf[/url]
-pogoda była pierwsza klasssa odrazu proszę zamówić
-trasy zakurwiste miejscowi proszeni o pomoc

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

39 Ostatnio edytowany przez grosia (2013-01-27 21:57:25)

Boskoo!!! :-)

Myślę, że wstępnie pogadamy o tym na SM pifkuu...a ja potem streszczę na forumie reszcie zainteresowanych -  jakie są propozycje etc... :-)

40

hermes napisał/a:
gałka napisał/a:

GUPIEEE pytanie mam tylko małą prośbę: a właściwie TRZY :-)
- żeby się termin nie pokrywał z [url]http://www.pzm.pl/pliki/zg/motocykle/kalendarze/kalendarz_sport_motocyklowy_2013_2.pdf[/url]
-pogoda była pierwsza klasssa odrazu proszę zamówić
-trasy zakurwiste miejscowi proszeni o pomoc

te same postulaty miałem zgłaszać :)

Hermes a może w końcu w centrum Polski ktoś się zdecyduje na zorganizowanie zlotu ?

41

grosia napisał/a:

Moi Drodzy :-)

Wpadłam ostatnio na genialnego pomysła organizacji zlotu rozpoczynającego sezon 2013 :).

Wstępnie wymyśliłam jak poniżej:

- termin: 2 lub 3 tydzień kwietnia ( ewentualnie maj tak żeby nie kolidowało z majowką)
- kierunek: moje kofane Mazuryyyyyy :-)
- czas trwania: pt, sob, niedz
- program artystyczny:
                                   w piątek przyjazd, potemmm... latanie szutrami, a wieczorem ognichoooo
                                   w sobotę do południa regeneracja sił, plus latanie szutrami, plus kolejne ognichoooo
                                   w niedzielę regeneracja sił i powrót do domu

program wycieczki możemy urozmaicić o wspólne kąpiele w jeziorze ( majkmen z hermesem tak lubią), lub wszystkie inne aktywności na jakie mielibyśmy ochotę np. zawody w badmintona, czy mecz siatkówki...

Dajcie znać czy bylibyście chętni na taką wycieczkę, bo ja bardzoooo.... bardzoooo....

Gajos taki był plan :-)

42 Ostatnio edytowany przez MarkoSM (2013-01-27 22:02:23)

jezeli zlot odbywac bedzie sie na mazurach mowie odrazu pisze sie na to ;d gdyz akurat pochodze z Mazur z miasta Pisz ;]

43

Jestem przygotowany na kwiecień i pierwszy raz w historii zlotowisk... nie będę w noc przed wyjazdem składał sprzęta.
Jeśli by tego było mało... z Warszawy i okolic mogę zabrać 9 sprzętów.
Jestem za terminem kwietniowym (bo jak niby rozpoczynać sezon w maju) i najchętniej mazury z dużą ilością lasów, ogniskiem nad jeziorem, szutrami itp. atrakcjami ;)

No i rzecz jasna min. 3 dni jeśli się ostatniego dnia połamię to przynajmniej będę miał dwa dni latania za sobą ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

44

Seba, ale chopaki mają rację, że w kwietniu może być za zimno myślę, że propozycja Gałki jest optymalna koniec maja początek czerwca  ze względu na pogodę...no i oczywiście tak żeby nie kolidowało z Pucharem ;-).

aaaaa.... i tym razem się nie łam się :D

45

Jak za zimno co za zimno dwa lata temu był Sulejów grany w drugiej połowie kwietnia i było luks, nawet na Pilicą się w słońcu poleżało :)

motoslide.com