Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
To tylko informacja :) wiec luzik.
Masz racje że większość z nas nie zastanawia się nad tym co robi lub czy łamie prawo jadąc motocyklem. Sam jestem w tej grupie :)
Ale info to tylko info pozdro.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To tylko informacja :) wiec luzik.
Masz racje że większość z nas nie zastanawia się nad tym co robi lub czy łamie prawo jadąc motocyklem. Sam jestem w tej grupie :)
Ale info to tylko info pozdro.
.....Pamiętajcie że "wersje hard.super hiper extreme" będzie miała wielkego ku*asa na plecach
......)
Wolę wielkiego kutasa na plecach niż wielką cipę :)
Jak jesteś pracownikiem korporacji/publicznym to wiadomo że w takiej bluzie nie pracujesz.. zakładasz ją na moto,spotkanie ze znajomymi itp. a na warsztat czy inną halę produkcyjną zakładasz odzież ochronną/roboczą lub strój wymagany do danego stanowiska pracy.
Więc nie opierdalać się tylko głosować. Macie jaja czy nie( nie licząc koleżanek) wybór jest prosty Hard lub Lajt nie widżę tam opcji wstrzymałem się/jest mi to obojętne
+1
Siema, Zgadzam się z jedna stroną i drugą, lecz prawdę mówiąc jeśli chcemy propagować forum w Polsce i na świecie, pokazać przeciętnemu Kowalskiemu że my to ni ci stereotypowi motocykliści to jednak powinno to być coś co nie koli tak w oczy. Warto pomyśleć nad może bardziej wyszukanym słownictwem pod względem tego że wielu z nas ma również kontakt z dzieci u których jak najbardziej powinno się propagować sporty motorowe i motocykle ale "brzydkie" słowa już nie koniecznie, na to będzie jeszcze czas.
Wszyscy dobrze wiemy jak się jeździ sm i nie potrzeba to nam tłumaczyć i żaden napis typu "nakurwiamy terror" etc. nic nie zmieni. Moim zdaniem to powinna być bluza która bardziej zaciekawi innych a nie oburzy... Co prawda nie neguje żadnego pomysłu bo każdy w pewnym stopniu mi sie podoba.. Lewa
Chyba pomyliles fora kolego z tym o armaturze. Kto Ci nagadal, ze uzytkownicy SM to Ci dobrzy ktorzy nie uzywaja wulgaryzmow , jezdza przepisowo, i w ogole chca polepszac wizerunek motocyklizmu w Polsce?? Poza tym, sam wiesz jak sie jezdzi na Sm a chcesz udawac, ze jest innaczej i jeszcze ludzi zachecac? Chcesz ich oszukiwac? mocna sie zdziwia na zlocie jak zobacza jak sie jezdzi na prawde.
Wstrzymajcie sie z tym glosowaniem. Zrobimy glosowanie na grafiki i taka bedzie bluza na rok 2013. Najwyzej inne bluzy zrobi sie w edycji limitowanej .
Dowiadywalem sie o kolor. Szablon (dla kazdego koloru oddzielny) i druk jest troche drozszy. Wyjdzie jakies 5zl na sztuce dla 2 kolorow. Generalnie kazdy kolor + 5zl do ceny bluzy.
to supermoto nie forum precli na armaturze
albo hard albo nic
bez wulgaryzmów są dwie wcześniejsze edycje - jeszcze możecie zamówić ;)
Opcja z wulgaryzmem jest "trochę" banalna
BTW. widać ,że niektórzy słowo na K. traktują w sposób iście Freud'owski
BTW. widać ,że niektórzy słowo na K. traktują w sposób iście Freud'owski
to nie frojd tylko kwestia wrażliwości. NO AWIĘC moja propozycja:
!!! kolovoz teror ja ne nakurwi !!!
ale z słowem na K nie chodzi o jakąś głęboką filozofię - mówimy o symbolice bardzo bliskiej naszemu gronu forumowiczów - dlatego ten tekst się tak dobrze przyjął - jest nasz! i tyle;)
Ja pierdole widzę bardzo wiele pierdolenia i nakurwiania w tym temacie ale brakuje k***a zajebistego tekstu na bluzę czy to wersja LAJT, SOFT czy HARD, po co jakieś głosowanie jak nie ma TEKSTU KTÓRY POWALA...i nad którymi można głosować ??
Jak HARD będzie za HARD to proponuję lubrykant żeby się nie poobcierało
Ale spokojnie główka pracuje...myślcie Panowie i Panie
"Ready to Terror"
i
"Jestem SOFT, Lece HARD, Terror: Start"
zaje*iste
Dobry text sam się obroni czy będzie z, czy bez, wulgaryzmów
"Pozdrawiamy stojących w korku ;)"
"Nie ma czasu,
trzeba zapierdalać"
kurna chata hermes co ty palisz???? ja też to chcę :)
od momentu jak padł pomysł na "ready to terror" to cały czas go podtrzymuje a tyle ludzi uważało ze to zło.
"ja takiej bluzy nie kupię"- to miał być all inclusive :) to tyle co do tekstów
Jery pisałeś o głosowaniu nad grafiką,więc kiedy start? bo co do tekstu to 3 ostatnio się przewijają(...terror ,...nie kupię ,terror sam...)
"jestem soft lece hard terror start"
heheh :)
Moja propozycja :D
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 63 zapytań