391 Ostatnio edytowany przez raku (2013-01-25 17:20:58)

Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r

Ja jebie przecież nie wyrabiam tu już z tymi wszystkimi ''aniołkami''
Belzebub nie chcem wiedzieć na co byś dostał szlaban od mamy za jazde na gumie :X

''a tak nawiasem mówiąc: czemu "gwiazdkujecie" lub "kropkujecie" wulgaryzmy w postach?? wstydzicie się?''

Bo boją się pójść do piekła :O

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

392

jaras111x napisał/a:
wojtys86 napisał/a:

Jvezii dobrze mówisz!! To tak jak założyć koszulkę do pracy „Pierdole nie robię” bluza moim zdaniem powinna być nie tylko na motocykl warto promować forum również na codzień. Pozdro :)

A.co zlego jest w takiej koszulce?? Aby to raz ktos u mnie zakladal taka koszulke i co stalo sie cos???
Kur...a to tylko napis !!!  a tyle osob juz posranych .Pie...e ja chce wersje hard.super hiper extreme ;)

Nic nie ma złego w tych słowach jednak kolego pomyśl o innych a nie tylko o sobie czego Ty chcesz nie jestes pępkiem świata chcesz być hard.super hiper extreme spoko 3maj sie tego!! Tylko zastanów się to tylko bluza chyba że daje 1000 % do zajebistości :) pozdro

#270 ;)

393

Belzebub napisał/a:

:) Nie wiem jak ty Raku , ale mi czasem zdarza się wpaść do rodziców "na chwilkę" jak latam :P (FUCK -OK, KUR*-średnio ;) )

I co wydziedzicza cie za uzywanie brzydkich słów. pozaty na bluzie "k***a"raczej na 100% nie przejdzie. Zreszta jak wiemy "terror" byl tu juz olbrzymim problemem. wiec moźe "JEDZIEMY PO HAŁASOWAĆ" ;)  "rodzice,rodzino,pracodawco,jestem grzecznym motocyklistą" hahaha

Sherco st300  Cabestany Replica

394

Świeta racja ja również jestem za wersją Hard bo to ma być bluza na moto a nie do pracy czy odwiedziny dziadka na urodzinach... Bedzie gotowy projekt to myśle ze lista i zamawiamy. A druga grupa jak sie zbierze to niech robi sobie wersje Lajtową i tyle...

XR400R  Enduro/SM

395 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2013-01-25 17:33:09)

Przeje bane ... powiem wam, że zaczynam sie robić wyrozumiały dla naszych 460 baranow rządzących jak tak patrze jak nasza grupa  wywodząca sie bądź co bądź, ale z "jednej partii" nie moze dojsc do porozumienia, szatan wami miota \m/ dobrze ze mam juz dwie bluzy haha

motoslide.com

396 Ostatnio edytowany przez raku (2013-01-25 17:36:30)

Widze światełko w tunelu dla płci męskiej ;)
Głosowanko?
HARD- Raku
LAJT-

Dobry JERY nie jest zły nie bedzie krzyczał :)

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

397

Ja kropkuje z przyzwyczajenia,na wielu innych forach to cenzurują. Ale widze ze.tu mozna dowoli :)  Mozna by sprobowac zrobic glosowanie hard czy lajt  ale ostatnio Jery napisal ze on jest od ustalania glosowań.wiec niech on zacznie i zobaczymy na czym stoimy. Pisze z tel.wiec sory za literowki.

398

Tak na dobry poczatek mysle ze to Jery pociągnie :)
HARD : Raku
           Marcin_268
LAJT :

XR400R  Enduro/SM

399

HARD :
Raku
Marcin_268
jaras111x
LAJT :

400

wojtys86 napisał/a:

Nic nie ma złego w tych słowach jednak kolego pomyśl o innych a nie tylko o sobie czego Ty chcesz nie jestes pępkiem świata chcesz być hard.super hiper extreme spoko 3maj sie tego!! Tylko zastanów się to tylko bluza chyba że daje 1000 % do zajebistości :) pozdro

No wojtys86 dobrze mówi, wcale ubierając bluzę z wulgarnymi słowami bardziej zajebisty i groźniejszy nikt nie będzie :)
A jak kolega wspomniał do warsztatu nie trzeba wyszukanej bluzy ubierać.
Nie każdy spędza całe życie przed blokiem i na klatce. Tu nie chodzi o to czy ktoś się boi ubrać, lecz o to że czasami nie wypada, jednak nie wszyscy to rozumieją jeszcze.

Jeśli chodzi o głosowanie to ja się wstrzymuje bo mi to jest całkowicie obojętne.
A od siebie proponuje pomysł na jakieś fajne oryginalne hasło, które kojarzyć się będzie z naszym forum. Takie np z terrorem
Pozdro.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

401

Jaka jest wersja lajt a jaka hard? Może by tak zrobić tą edycje w okolicach walentynek? Mój portfel chciałby sobie troche odpocząć

READY TO >> TERROR

402

I tak dla info w/g ustawy z dnia 20 maja 1971 r.

Kodeks wykroczeń:

Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

:)

#270 ;)

403

Olaff napisał/a:

Jaka jest wersja lajt a jaka hard? Może by tak zrobić tą edycje w okolicach walentynek? Mój portfel chciałby sobie troche odpocząć

A co liczysz ze kobieta ci zasponsoruje :P ?

XR400R  Enduro/SM

404

Cokolwiek będzie na tej bluzie to ją kupię. Najważniejsze, że forumowa ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

405

wojtys86 napisał/a:

I tak dla info w/g ustawy z dnia 20 maja 1971 r.

Kodeks wykroczeń:

Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

:)

A teraz poszukaj co grozi za jazde na jedym kole, jazde po chodnikach, parkach i innych takich pierdolach.
Co mysle ze wiekszosc z nas robi nie zastanawiajac sie nad jakims tam kodeksem wykroczen :)

XR400R  Enduro/SM