Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Miło było zobaczeć tyle KTM-ów w jednej grupie, a do tego kawałek przejechać się po mieście. :)
Dzisiaj pewnie nie dam rady, ale zawsze wszystko może się zmienić, w razie czego będe dzwonił. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Miło było zobaczeć tyle KTM-ów w jednej grupie, a do tego kawałek przejechać się po mieście. :)
Dzisiaj pewnie nie dam rady, ale zawsze wszystko może się zmienić, w razie czego będe dzwonił. :)
Miło było zobaczeć tyle KTM-ów w jednej grupie, a do tego kawałek przejechać się po mieście. :)Dzisiaj pewnie nie dam rady, ale zawsze wszystko może się zmienić, w razie czego będe dzwonił. :)
Adaś obrazek ( awart ) teraz nie pasi , powinien być :
http://bikepics.com/pictures/1702501/
Było KATÓW , ła . KONKRET
Adaś obrazek ( awart ) teraz nie pasi , powinien być :
http://bik(...)01/
dokładnie :)
Adaś obrazek ( awart ) teraz nie pasi
O w mordę faktycznie, już się poprawiam. 8)
Polatałem wczoraj sam , jak wiadomo 1 kat to Lipton. Ale za to pogumkowałem trochę, bo tak to można nazwać.
siema...a ja wczoraj czekalem na jakis telefon i nic:/
dzis nie moge polatac, ale moze lutro???
bolek...ile za te rekawice?
i daj linka co to w ogole jest?
Przepraszam a czy ja z kolegami to na przysłowiowego papierosa to jeszcze mogę się spotkać. KTM-a co prawda mam tylko w innym nadwoziu teraz troszeczkę.
To jak?
Przepraszam a czy ja z kolegami to na przysłowiowego papierosa to jeszcze mogę się spotkać. KTM-a co prawda mam tylko w innym nadwoziu teraz troszeczkę. To jak?
Oczywiście , dzwoń .
Wal jak w dym
Ja tez się piszę
Kto chętny dziś niech dzwoni do mnie
Jak tam wczoraj ? Polatane ??
Tak. Ale tylko dwa moto i krótko.
Ja dziś polatam ale od 19 do 22 - 22 30, BERCIK zapewne latasz bo jak można nie latać nowym nabytkiem. Maniek a ty jak dziś ?? Ktoś jeszcze ??
Ja niestety mam spotkanie o 20:00 i nie wiem jak długo potrwa - więc chyba lipa :(
Strony Poprzednia 1 … 59 60 61 62 63 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 42 zapytań