Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
no gdzie do zony no.....? :-) ja takiej nie kce Gałka też pewnie niechętnie... :)))
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no gdzie do zony no.....? :-) ja takiej nie kce Gałka też pewnie niechętnie... :)))
Podoba mi się kierunek w który poszedł Koso, nie jest to jeszcze to co chciał bym wozić na plecach, ale to jest ten kierunek może dodał bym trochę cenzuralnej pikanterii lub czegoś z jajem, żeby nie wyglądało na wers wyciągnięty z wiersza.
Skupcie się :)
Może jakiś fajny Polski tekst na plecach?
"Jade tam gdzie mnie poniesie wyobraźnia
przyjmujesz wyzwanie?""Właśnie jade do Twojej żony, dogonisz mnie ?"
Koso ale pojechałeś... zakochałeś się czy coś po prostu palisz....
Panowie powiem tak bluza ma ograniczoną ilość miejsca w związku z tym wypracowania i wyznania miłości na niej nie napiszemy...to samo tyczy się zdjęć nie zmieści się ich tam 15... Przepraszam tych którym w tym momencie ROZCZAROWAŁEM! Zbyt dużo napisów i obrazków sprawi iż bluza będzie NIECZYTELNA.
Czaszki są fajne nie mam nic do nich, możemy i dorzucić odrobinę swarovskiego... a z kół 17" zrobić ala kajdan wokół szyi...
Podsumowując najlepsze są najprostsze pomysły i jednak ja osobiście chciałbym aby były one związane z supermoto.pl i sm. Proponuję rozwiązanie niesymetryczne i proste coś co łączy SUPERMOTO.PL, TERROR, i TOR i TEREN
Z przodu może jakieś małe logo, jeżeli nie okaże się że jest za dużo naćkane można dodać supermena albo jakiegoś kozaka na SM-ie w dobrym slajdzie lub złożeniu...Dla Pań może być bez "and fuck" ale to już jak chcecie kobitki
Hermes no i gitara :)
i od razu widac kto tu jest prawdziwy terrorysta :D
Ja tam popieram koncepcje hermesa... moze haslo trzeba by dopracowac ale ogolnie zajebiscie.
Jeden duzy napis na plecach albo jakies charakterystyczne logo bylo by dobre. Napisy na rekawach sa OK.
Te zdjecia czarno biale wedlug mnie to kiepsko wypadaja bo z wiekszej odleglosci sa malo czytelne i wygladaja jak jakies bohomazy :P
Podsumowując najlepsze są najprostsze pomysły i jednak ja osobiście chciałbym aby były one związane z supermoto.pl i sm. Proponuję rozwiązanie niesymetryczne i proste coś co łączy SUPERMOTO.PL, TERROR, i TOR i TEREN
+1
za fuck jestem jak najbardziej na tak! :-)
Ten terror na jednym rekawie wydaje mi sie dziecinny. Cos w stylu duzo gadam malo robie albo napis terror czyni ze mnie terroryste chociaz nie przeszedlem jeszcze mutacji.
Tekst o terror sam sie nie zrobi tez mi osobiscie nie podchodzi. Terror sam sie nie nakurwi bylo smieszne, ale tylko i wylacznie w kontekscie calej rozmowy na forum. Bez tego kontekstu, czyli dla wszystkich ludzi ktorzy nie sledzili watku (mam na mysli glownie "cywili") bedzie to nie zrozumiale, dresiarskie, burackie.
Propozycje Koso uznam za zart.
Jak dla mnie najlepszym pomyslem do tej pory jest czacha z napisem supermoto w zebach, ale nie w formie znaczka klubu golfowego na cycku, ale na cale plecy lub brzuch.
Belzebob. Fajnie, ze proponujesz swoje grafiki, ale robisz jednen blad. Wszystkie sa na bialym tle, a puki co wersja jest ze bluza bedzie czarna. Jesli wrzucisz taki w wiekszosci bialy obrazek na czarna bluze to bedzie to slabo wygladalo przez wielka ogromna biala ramke. W tych kolorach ktore robisz, mialo by to sens tylko na bialej bluzie, a szczerze watpie zeby taka przeszla . Odwracaj kolory zeby czarny byl dominujacy, a bialy byla nadrukiem tak jak w rzeczywistosci. Wtedy obrazek miekko wtopi sie w bluze.
P.S.
Pracuje nad kilkoma grafikami. Mam - jak mi sie wydaje- sex bombowy pomysl, ale pewnie pania sie nie spodoba.
[url=http://postimage.org/][/url]
... i nie piłem :)
propozycja HEMP też całkiem fajnie sie prezentuje;) to czekamy na pomysł JERY
no proszę jak niewiele potrzeba żeby inni też się postarali i nadali biegu akcji :) no to tak mi bardzo się podoba napis ready to terror :) do tego jakaś grafika z jazdą po schodach to na plecy :) a przód tak jak pisał jerry moja propozycja tylko na cały przód
jerry teraz twoja kolej i robimy kolejne głosowanie :)
Jak tak dalej pójdzie to może na zlocie już będziemy w nich jeździć ;]
spoko. Jeszcze nie konczymy :P wrzucajcie swoje pomysly. Nic sie nie pojawilo (jak dla mnie) ciekawego jesli chodzi o teksty.
czarnysm610 ten tekst to ciągle się przewija przez to forum i jak do tej pory nikt nie pisał ze to gimbusowe. Dla mnie może być więc umieściłem go na propozycji, co do schodów to chyba jak najbardziej pasują do terroru :) guma była,slide był więc czas na coś innego. A ci co krytykują niech wcześniej sami się wykażą jakimś pomysłem to może bluzy będziemy mieli na wiosnę a nie zimę.
Kolego, tak jak Jery napisal wyzej co innego tekst na forum w rozmowie na forum gdy kazdy wie o co chodzi, a co innego na bluzie ktorej nie bedziesz zakladal tylko do spania jak nikt nie widzi. Czacha z napisem git majonez.
Jak kazdy to i ja też dam swoje propozycje;D
1-http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&safe=off&sa=N&tbo=d&biw=1454&bih=726&tbm=isch&tbnid=qhAWEJ03RJBkpM:&imgrefurl=http://playboy0.id.joe.pl/zdjecia_211209-milosc-do-motocykli-jest-silniejsza-od-smierci.html&docid=zKK6aCyRkgLJWM&imgurl=http://id.joe.pl/sub_images/pictures/bd651006c2e945c318690d1f0c01291c_th2.gif&w=500&h=484&ei=ufz5UJ6IDILZtQaboYDABg&zoom=1&iact=hc&vpx=1188&vpy=117&dur=1126&hovh=221&hovw=229&tx=128&ty=95&sig=108932389522996098739&page=1&tbnh=149&tbnw=158&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:7,s:0,i:102
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 75 zapytań