Odp: Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
na pocieszenie ....nowy SMC-R kosztuje 65.ooozl :))))))
[url]http://www.finn.no/finn/mc/used/object?finnkode=39027934[/url]
Szukam-kupie Honde CR-CRF w pelnej specyfikacji SM odpicowana cena do 35tys
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na pocieszenie ....nowy SMC-R kosztuje 65.ooozl :))))))
[url]http://www.finn.no/finn/mc/used/object?finnkode=39027934[/url]
Maciek525 dzięki za info, myślałem ze on już dawno zmienił właściciela
Skończcie ten spam, chyba że macie jakieś konkretne propozycje ;)
Ile tracisz na wartości i ile kosztuje cię remont ?
1. wg mnie na wartości nie tracisz nic ....bo i z jakiej racji, przy sprzedaży za kilka lat nie musisz się przyznawać, że wybuch Ci silnik (nie jest to nie fair o ile zrobione było dobrze i na nowych częściach). No chyba, że mówisz o ogólnej utracie wartości no ale to jakby nie jest temat mojej wypowiedzi nt. awaryjności nowych motocykli vs używane.... nigdzie nie napisałem, że kupowanie nowych jest bardziej opłacalne a jedynie o tezie, że to większe ryzyko.
2. koszt remontu będzie identyczny jak w przypadku wybuchu używki (o ile zamierzasz robić je w identyczny sposób) i mówimy o tym samym modelu oczywiście.
3. tu racja - owszem fajnie by było gdyby nowy motocykl zapewniał 5 lat bezawaryjnej jazdy - no ale tak nie jest niestety.
ja tym razem wolałem nowy i jakoś mi z tym źle nie jest, że na sezon czeka na mnie w garażu moto z przebiegiem 4mth ;)
ps. oczywiście włączając w to względy ekonomiczne można wyprowadzić masę wzorów na optymalny stosunek jakość/cena i patrząc tymi kategoriami to 2-3 letni, wyszukany rarytas od wędkarza to jest wg mnie optimum. Tylko na taki to można się naczekać kupę czasu niestety. No i trzeba mieć czas na szukanie.
sorry Koso ;) - koniec OT
Koso, jak będziesz gadał w Rally z Moniką to daj znac ile Ci powiedziała, a ja Ci powiem ile mnie :)
Tylko mnie nie znają tak jak ciebie, jak przyjechałem dziobalem na przegląd to wiedzieli że to od ciebie ;)
Podjade na początku tygodnia i sie zobaczy, i o ile mają go jeszcze
He he wiedziałem że się skusisz :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 74 zapytań