Odp: Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Tadzik gdzieś Ty się uchował? Pamiętaj o czymś takim jak vat 23%. Nie oceniając niczyjej sytuacji materialnej zauważ chociaż, że dla kogoś kto nie kupuje moto na sezon, ani dwa i może sobie odliczyć vat nie opłaca się kupować używki, wliczając eksploatację i nieprzewidziane wydatki.
Części to chyba jak w każdym i ceny te same, a owiewki? Nie wiem o co chodzi. Mój kajtek jest nieźle skatowany na asfalcie i w terenie, a jeszcze żadnej nie kupowałam. Nooo chyba, że ma być ładny, to kupię. Albo nie... mój akurat służy do jeżdżenia :]
no bo to, że płaci się grubą kasę za serwis a ASO, wcale nie znaczy że usługa jest na najwyższym poziomie ... niestety :/
Amen!
Też nie mam dobrych wspomnień po zakupie nowego, co prawda nie motocykla, ale skutera Yamahy, gdzie po przejechaniu kilkuset Km jeszcze zblokowanego pół silnika się rozsypało i oczywiście gwarancja nic nie pomogła, bo oczywiście to wina użytkowania.
Chyba nie ma reguły. W wyczynach gwarancja to fikcja, a wymienili mi regulator napięcia na nowy ... 7 miesięcy po zakupie moto ;D
www.bezciśnienia.pl