Odp: Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Cena netto ;) Brutto 35k wychodzi
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://otomoto.pl/ktm-smc-nowy-smc-r-M3274029.html[/url]
a tego widziales ? na firme brać i prawie 10 tys mniej niz "nowy".
sam nad nim mysle , ale wydatków ostatnio wiecej niz przychodów :>
Byłem ostatnio tam w tym salonie. Piękny kat <3
Jeszcze trochę i dołączę do tego elitarnego grona posiadaczy SMC-r ;D
Koso, uzywke "zdrowa" "z papierami" SMC-R dorwiesz pewnie najtaniej za 29-30k w tym momencie.
Dozbieraj i kup nowke nie wypierdziana ! patrzac ze igielki szukasz!
Nie chce nowego, bo nie wyjadę nim nigdzie poza asfalt ;)
Nie chce nowego, bo nie wyjadę nim nigdzie poza asfalt ;)
i wez takiemu dogodz :)
ojtam nie wyjedziesz, opie*dolisz calego w plasti dip'ie i nic mu sie nie stanie :P
tez liczyłem na salonówke pare razy do sklepu i do koscioła uzytą , ale powoli dobudzam sie z tego snu :)
to niestety nie auta , ba to nawet nie "zwykle" motocykle plastikowe.
jednak sm na naszym rynku to ogromny rarytas i nie ma nic jesli chce sie cos z polskiego salonu
i nawet jak juz zaczalem przegladac husabergi czy apki to tez jak na lekarstwo.
kiedys latałem daytoną 675 ktora kupilem po 1200km wypachnioną jeszcze salonem i nigdy jej nie polozylem ale tez nie jedzilem na maxa i boje sie drugi raz w to pojsc bo moto nie dosc ze cenowo stoi grubo to bede jak poprzednio , jak to moi znajomi mowili "Jacek mysl o owiewkach, owiewki , owiewki , owiewki" :D
tak zle i tak nie dobrze , moze ktos jeszcze cos wrzuci .
w kazdym razie i Tobie i sobie zycze powodzenia w zakupie :)
motorami się jeździ, a nie pieści.
Jak kogoś nie stać na kupno salonowego ( eksploatacja, części, owiewki ) to niech nie kupuje. Bo potem płacz jak trzeba zapłacić kilka koła za komplet plastików.
Ja kupuję takie motory na które mnie stać. Wyjebię się i kupię komplet owiewek za 200 zł, mimo że zastanawiałem się rok temu nad kupnem SMC z salonu. I wtedy przy dzwonie, szlifie bym płakał, bo wyłożyłem przecież 30k na motor, który w sekundę stracił 35% wartości.
nie określam niczyjego statusu materialnego. Tylko mówię, że zakup motoru to dopiero początek wydatków, które trzeba wziąć pod uwagę
kasa kasą ale mialem pare przygód z liberty motors ktore jako jedyne w łodzi mialo salon triumpha i był on tragiczny a owiewki niestety nie kosztowały 200zł tylko w momencie zakupu 4tys komplet, poza tym do smc 200zł to kosztuje chyba naklejka na felge :) , na alternator potrafilem czekac 2 miesace (na gwarancji) przy czym w tym czasie zgubili mi ksiazke serwisowa i wypisywali nowa w ciagu 2óch tygodni a na koniec nie przykrecili jednej ze srob w ramie , a jak motocyklem dojechali do drzwi salonu gdzie czekałem zaśliniony okazało sie ze zgasł...i znow czekalem miesiac.... wiec po tym jestem troche ostrozniejszy nawet jesli mnie na cos stać :>
no bo to, że płaci się grubą kasę za serwis a ASO, wcale nie znaczy że usługa jest na najwyższym poziomie ... niestety :/
z mojej strony koniec OFF'a
Też nie mam dobrych wspomnień po zakupie nowego, co prawda nie motocykla, ale skutera Yamahy, gdzie po przejechaniu kilkuset Km jeszcze zblokowanego pół silnika się rozsypało i oczywiście gwarancja nic nie pomogła, bo oczywiście to wina użytkowania.
Co do używek to moje dwa poprzednie były lekko używane, ale ich stan był do za akceptowania przeze mnie
W zeszłym sezonie kupiłem dość zadbany, można powiedzieć niemal jak z salonu ;) od Kwkm, gdzie przebieg był znikomy za dość dobrą kase.Więc mam nadzieje że i kolejny uda mi się ustrzelić w podobnym stanie ;)
W zeszłym sezonie kupiłem dość zadbany, można powiedzieć niemal jak z salonu ;) od Kwkm, gdzie przebieg był znikomy za dość dobrą kase.Więc mam nadzieje że i kolejny uda mi się ustrzelić w podobnym stanie ;)
dobrze ze nie widziales filmiku jak nim wpadl do Wisly :P
to już wiem czemu był taki czysty ;D
Nie tylko Ty masz dylemty:
[url]http://www.ktmforum.co.uk/supermoto/152778-smcr-%5B-oem-%5D____vs____smc-%5B-brutal-racer-%5D.html[/url]
dobrze ze nie widziales filmiku jak nim wpadl do Wisly :P
I co kablujesz?! Smc też kiedyś będę chciał sprzedac i nikt nie kupi, jak będziesz taki szczery.
a moj cukiereczek czeka na nowego kierownika, wlasnie robiony ma serwis, beda nowe oponki(nie byle jakie)
nie ma sie do czego doje....igielka:))))
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm Smc, 690 Smc R
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 80 zapytań