1

Temat: elo wszytskim

Witam mam 20 lat i kocham SM a moja historia i miłość do SM zaczęła się pewnego dnia 2008 roku gdy miałem 16 lat tato do mnie zadzwonił i powiedział ze jest fajne moto ( apka sx 50) w dobrej cenie i żebym w miarę szybko zobaczył na necie czy mi się spodoba i jak tak to bierze no wiec ja szybko podjarany wchodzę w google wpisuje aprilia sx 50 i patrze. Po paru sekundach telefon do taty. K..... zajete ja pier......... ja chce już ten motor w domu no nic czekam aż oddzwoni . Po paru minutach oddzwania i mowie mu żeby wziął mi ten moto a on na to ze już sprzedany ( ja od razu łzy w oczach) i mowie ze mi się podoba i szkoda a tato na to ze on go kupil. ( waliłem gruche chyba 2 dni przed zdjęciami apki haha żarcik). Po 2 latach jednak miałem już 18 lat no i myśl o prawku i zbieraniu na mocniejsza siostrę apki sxv 550 no i sprzedaniu swojej apki jednak jak klienci przyjeżdżali jakoś tak mi zal było sprzedać swoje 1 moto  wiec tak sprzedawałem 2 lata (prawka nie zdałem może zdam na wakacjach) Jednak niedawno się zatarł moto dostawał w dupę codziennie nie zchodzilem z 7k obotow nigdy sczerze to aż sie dziwiłem ze az 4 lata prawie wytrzymał.
No i cos z tym trzeba było zrobić a że mialem odłozone troche już na sxv to wpadłem na genialny pomysł przeribienia apki na sx 80 a na sxv zarobie sobie w angli na zmywaku na wakacjach;D

Czesci mam zamowione w nastepnym tygodniu trafia do mechanika i bedzie go skladal

To co moja APka dostanie nowego to;
- Cylek i tłok Airsal 80 Racing
- wzmacniany wał Barikit
-wzmacniane łożyska i uszczelniacze Polini
-Gaznik Dell'Orto 24 + filt stozkowy
- mocniejsze sprzęgło Stage 6
-nowy obrotomierz wielo funkcyjny Stage 6
jest jeszcze pare innych zeczy ale co kogo to obchodzi;D

Czekam na efekty mechanik mowił cos koło 130 km/h no ale zobaczymy po dotarciu co i jak .

LWG!!!

2

Odp: elo wszytskim

Siemano:)) powodzenia :)

A prawko na A2 robisz??

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

3

siema, jestem w twoim wieku i latanie na 80ce jakoś by mnie nie jarało.Za tą kase wpakowaną w silnik i sprzedając moto mógłbyś coś normalnego kupić.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

4

Cross-c1 napisał/a:

Siemano:)) powodzenia :)

A prawko na A2 robisz??

Niestety przez nową ustawę będę zmuszony zrobić A2 najpierw

Koso: wiem wiem ale nie chce się rozstawać z nią zostawię ja dla młodszego brata i tak czy siak sxv-ke sobie kupie przed lub po wakacjach.

5

siemanko, nie lepiej było dorwać jakąś 125 w sm na dowód?? widziałem że na alletanio coś tam jest lub było :]

Honda fmx 650

6

siema , fajnie sie czytało historyjke :)

powodzenia !

7

Go2Hell napisał/a:

siemanko, nie lepiej było dorwać jakąś 125 w sm na dowód?? widziałem że na alletanio coś tam jest lub było :]

Jak już wcześniej pisałem nie chce się z nią roztawać wiec dam ja mojemu młodszemu bratu jak podrośnie trochę

a 125 niechce kupić jak już powiedziałem chce kupić apke sxv 550 i to zrobię jak wszystko dobrze pojdzie

8

Witaj

9

Witaj!
Po takiej małej popierdółce chcesz sie przesiadać na sxv 550? Hm...

drz450sm & cbr600f pc41
701 in progress :)

10 Ostatnio edytowany przez D@widSM (2013-01-17 00:48:41)

reddd napisał/a:

Witaj!
Po takiej małej popierdółce chcesz sie przesiadać na sxv 550? Hm...

Miałem już okazje jeździć nią a moja praktyka na moto nie kończy się na 50ccm tato ma harleya xr 1200, wójek gsxr 750 i mam dostęp do tych moto kiedy chce a wiedza ze moja pasja do moto jest jeszcze większa niż ich wiec czasami mi udostępniają swoje motorki ale to nie dla mnie zresztą wujek mi chciał sprzedać ale moje serce idzie w kierunku SM.

11

siema :)

Kto się targuje ten się szanuje :)

12

Siemanko ;)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

13

Powitać ;)

14

Siemanko D@widSM - opis zajebisty!

15 Ostatnio edytowany przez Kula (2013-01-17 11:53:55)

ja ma 400... ale czaicie jak XR 1200 musi iść w SM :D

elo

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw