Temat: elo wszytskim
Witam mam 20 lat i kocham SM a moja historia i miłość do SM zaczęła się pewnego dnia 2008 roku gdy miałem 16 lat tato do mnie zadzwonił i powiedział ze jest fajne moto ( apka sx 50) w dobrej cenie i żebym w miarę szybko zobaczył na necie czy mi się spodoba i jak tak to bierze no wiec ja szybko podjarany wchodzę w google wpisuje aprilia sx 50 i patrze. Po paru sekundach telefon do taty. K..... zajete ja pier......... ja chce już ten motor w domu no nic czekam aż oddzwoni . Po paru minutach oddzwania i mowie mu żeby wziął mi ten moto a on na to ze już sprzedany ( ja od razu łzy w oczach) i mowie ze mi się podoba i szkoda a tato na to ze on go kupil. ( waliłem gruche chyba 2 dni przed zdjęciami apki haha żarcik). Po 2 latach jednak miałem już 18 lat no i myśl o prawku i zbieraniu na mocniejsza siostrę apki sxv 550 no i sprzedaniu swojej apki jednak jak klienci przyjeżdżali jakoś tak mi zal było sprzedać swoje 1 moto wiec tak sprzedawałem 2 lata (prawka nie zdałem może zdam na wakacjach) Jednak niedawno się zatarł moto dostawał w dupę codziennie nie zchodzilem z 7k obotow nigdy sczerze to aż sie dziwiłem ze az 4 lata prawie wytrzymał.
No i cos z tym trzeba było zrobić a że mialem odłozone troche już na sxv to wpadłem na genialny pomysł przeribienia apki na sx 80 a na sxv zarobie sobie w angli na zmywaku na wakacjach;D
Czesci mam zamowione w nastepnym tygodniu trafia do mechanika i bedzie go skladal
To co moja APka dostanie nowego to;
- Cylek i tłok Airsal 80 Racing
- wzmacniany wał Barikit
-wzmacniane łożyska i uszczelniacze Polini
-Gaznik Dell'Orto 24 + filt stozkowy
- mocniejsze sprzęgło Stage 6
-nowy obrotomierz wielo funkcyjny Stage 6
jest jeszcze pare innych zeczy ale co kogo to obchodzi;D
Czekam na efekty mechanik mowił cos koło 130 km/h no ale zobaczymy po dotarciu co i jak .
LWG!!!