Odp: GoPro
Właśnie przyszła moja GoPro, na dzień dobry wiem że nie chce mi czytać karty 64gb którą wcześniej kupiłem wyskakuje ''SD ERR'' wiec nasza przyjaźń nie zaczyna sie kolorowo :/ A tak poza tym pilot działa w miarę fajnie, w miarę dlatego że po naciśnięciu przycisku wyłączania następuje to natychmiastowo, gorzej juz z włączaniem bo trzeba poczekać ok 2 sek. Juz mnie denerwuje niebieska dioda od czoła kamery sygnalizująca połączenie WiFi z pilotem, której nie da się wyłączyć(przynajmniej narazie nie udało mi sie tego rozpracować) Menu dosyć intuicyjne znacznie łatwiej je rozpracować niż w GoPro 1 , ponieważ podobnie jak w''2'' wyświetlacz ma więcej ''pikseli'', możemy wybierać rozdzielczość a w danej rozdzielczości różne ilości klatek oraz szerokość ekranu ''WIDE, MEDIUM, NARROW'' co do jakości zdjęć to się narazie nie wypowiadam bo juz ciemno, jutro porobie, i postaram sie wrzucić, jeśli mi transfer internetu pozwoli :)
Hej tez mialem ten problem z karta 64gb nie chcialo jej czytac sformatowalem w kompie dalej nic dopiero jak zrobilem format w gopro dziala jak trzeba :) ps. niebieska diode wifi wylaczasz z boku kamerki masz przycisk przytrzymujesz go przez trzy sekundy i juz Ci nic nie mruga Pozdro ;)