Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r
nie. Mozesz cos podrzucic. Moze byc zwykle zdjecie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie. Mozesz cos podrzucic. Moze byc zwykle zdjecie
Grafika 7 na całych plecach i małe logo sushi-ego z przodu po lewej byłoby git.
Sushi dawaj jeszcze jakieś logo, może podpasuje lepiej.
Grafika 7 na całych plecach i małe logo sushi-ego z przodu po lewej byłoby git.
Sushi dawaj jeszcze jakieś logo, może podpasuje lepiej.
Logo "Sushi" też jest dla mnie git -tym bardziej gdyby było jako mała grafa z przodu po lewej
Z tyłu na plecach coś typowego SM , rękawy bym sobie odpuścił - co za dużo to niezdrowo, a nie musimy świecić logotypem na każdym centymetrze :P
Bluza z kapturem i kangurkiem to mój styl i w takiej czuję się najlepiej. Jeżeli będzie bez kangurka i bez kaptura będzie wg mnie pedalska. Jeśli chodzi o suwak - też jest pedalski bo po wypraniu często się majdruje, nierówno się kurczy i gówno z takiej bluzy jest. Mój głos oddaję na to co było - czyli bluza z kapturem z kangurkiem bez serka bez suwaka bez zbędnych pedalskich dodatków.
Podkreślam to że są to pedalskie dodatki - mówie to żeby jak najmniej osób chciało takie (PEDALSKIE) elementy :) :) :)
Jeśli chodzi o grafikę - ma być terrorystyczno stuntowa - guma, stopal, bok niekoniecznie. Zdjęcie Trolli - ok, ale nie chcę napisu trolle, bo trolem nie jestem i mi taki podpis nie pasuje :)
Jeśli chodzi o napisy - byłbym na napisem w języku polskim. Ludzie chodzą z napisami typu - mam wyjebane itd. Propozycja Radka - Prelude2000 - jest bardzo fajna.
TERROR SAM SIĘ NIE ZROBI - wolę bez wulgaryzmów - zakłądam bluzę do pracy, do rodziców na obiadki - nie chce być postrzegany za chama (którym jestem, ale to trzeba mnie poznać bliżej, na pierwszy rzut oka jestem podobno po prostu gburem, hahaha)
ŻEBY BYĆ TERRORYSTĄ WYSTARCZY SM
NIE MAM KAŁACHA ALE TEŻ JESTEM TERRORYSTĄ
SIEJĘ TERROR GDZIEKOLWIEK JESTEM
itd. mogę się kiedyś najebać i po pijaku usiąść nad tematem - może coś lepiej mi pójdzie :) :)
PRAWA MANETA MOIM SPUSTEM (CYNGLEM)
Right grip is my trigger - cholera wszystko lepiej brzmi po angielsku... :/
SM + JA = Granat - Zawleczka :) :)
Bluza z kapturem i kangurkiem to mój styl i w takiej czuję się najlepiej. Jeżeli będzie bez kangurka i bez kaptura będzie wg mnie pedalska. Jeśli chodzi o suwak - też jest pedalski bo po wypraniu często się majdruje, nierówno się kurczy i gówno z takiej bluzy jest. Mój głos oddaję na to co było - czyli bluza z kapturem z kangurkiem bez serka bez suwaka bez zbędnych pedalskich dodatków.
Podkreślam to że są to pedalskie dodatki - mówie to żeby jak najmniej osób chciało takie (PEDALSKIE) elementy :) :) :)
+ 1
TERROR!!!!!!!!!!!!!!!!
ja chcę nadal PEDALSKĄ bluzę bez kaptura, bez zamka,.
- Co do tekstów - uważam, że powinny być po polsku - na siłę pisanie po angielsku aby było "cool" nie do końca pasuje. Jesteśmy grupą polskich motocyklistów to piszmy po polsku. "TERROR SAM SIĘ NIE ZROBI" - uważam, że jest ok.
- Co do Trolli - to tak jak napisano wcześniej, promujemy supermoto a nie konkretną grupę riderów
- Nie róbmy podobnej grafiki jak była w poprzednim roku - rider na motorze - bo to jest kopiowanie poprzedniego pomysłu i te bluzy będą takie same.
- może zrobić logo na plecach ( może być czaszka, faktura slicka, coś związanego z SM ) i małe logo gdzieś z przodu
- nie jestem większością ale jestem przeciw "nasraniu na bluzę ze wszystkich stron grafik"
PRAWA MANETA MOIM SPUSTEM (CYNGLEM)
Right grip is my trigger - cholera wszystko lepiej brzmi po angielsku... :/SM + JA = Granat - Zawleczka :) :)
Ten spust z manety troche trąci mi:
[url]http://forum.supermoto.pl/topic21917-najbardziej-zenujace-motocyklowe-teksty-jakie-slyszeliscie.html[/url]
No offence ;)
I Bluza z kapturem:
1.Olaff
2.JERY
3.jaras111x
4. BolekZKO
5.Marcin_268
6.Baltosz
7.Black-Jack
8.Trawer
9.PRELUDE 2000
10.Mallly
11.kodmark
12. Daniken
13. Pszczelarz
14. chuchro123
15. śledziu
16. balagan
17. Maniek38
18. HEMP
19. Łukasz125
20. Qban
21. M@ły_DT
22. wojtys86
23. explosionsx
24. MEPH
25. hermes - bluza prawdziwym hooligans kapturem projekt poniżej :-)
26. JACA
II Bluza z kapturem rozpinana na zamek :
1. Kuchcik666
2. delta
3. kompan do picia
4. Belzebub
5.Walec
6. Maciek525
7. aktivebat.no
8. wojtekmz
III Bluza bez kaptura:
1. Tadzik
2.Koso
3.daro1980
4. dżejkop
Motyw czaszki dla mnie fajny, czcionka z postu 91 bomba.
Jeśli chodzi o czachy to mi zawsze się podobało logo z intro serii "Crusty Demons"
[url]https://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&q=crusty+demons+skull&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41018144,d.d2k&biw=1280&bih=857&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=q6r2UJ7cGKOH4ATz9oHYCQ[/url]
[url]http://www.ipaustralia.com.au/applicant/crusty-demons-llc/trademarks/1307977/[/url] takie coś tylko pozmieniać bo marka zastrzeżona...
Do wyboru do koloru, można coś wypróbować.
Logo od nas nie chwyci bo tak jak reszta to i ja się zgodzę, że to ma być coś co kojarzy się z naszym forum a nie z nami. Ale jeśli znajdziecie jakieś nasze ciekawe zdjęcie do wykorzystania na bluzie to jak najbardziej się ucieszymy.
Nie wiem czy dalej głosujemy za rodzajem bluzy??
[url]http://www.spoki.lv/upload/articles/46/468575/images/_origin_Supermoto-18.jpg[/url] propozycja foto jak będę miał więcej czasu to coś podeśle.
A co do napistu to też jestem za "TERROR SAM SIĘ NIE ZROBI" no i oczywiście wtrącić gdzieś supermoto.pl
też uważam że głosowanie można już zakończyć przecież to sprawa oczywista jaki będzie rodzaj bluzy. Lużna propozycja może logo na kapturze,oczywiście odpowiednia czcionka i wymiar a wtedy na plecy tylko grafika
dostępnych wzorów jest trzy
nie można zrobić kilkudziesięciu bluz z kapturem i 2-3 bez kaptura ?
matryca ta sama, więc koszta w żaden sposób się nei zmieni. Co najwyżej bluza bez kaptura może być tańsza/droższa w porównaniu do bluzy z kapturem
Jak dla mnie tekst "TERROR SAM SIĘ NIE ZROBI" jest ok, tylko według mnie napis i grafika powinny się jakoś ze sobą zgrywać.
Dobra Tadzik zaniesie się do krawcowej to jakoś sobie z tym poradzi ;)
Dobra Tadzik zaniesie się do krawcowej to jakoś sobie z tym poradzi ;)
Moja matula jest krawcową może pomóc Tadzikowi:)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 82 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » BLUZA SUPERMOTO 2013r
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 67 zapytań