Odp: Co wybrać. Husqvarna, ktm, honda?
No i po temacie. Huśka kupiona.
To teraz mozesz sie pochwalic w temacie "Pokaz swoj pojazd" :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co wybrać. Husqvarna, ktm, honda?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No i po temacie. Huśka kupiona.
To teraz mozesz sie pochwalic w temacie "Pokaz swoj pojazd" :]
kolejny zadowolony ;)
nie chcę zakładać nowego tematu bo mam taki sam problem .mam jakieś 10 tys zł i nie wiem co kupić myślałem nad HONDA XR 650R ale jest wręcz nie dostępna w PL , YAMAHA WR 450 w dobrym stanie kosztuję i Husqvarna TE450 .
Jak jest z eksploatacją z WR 450 jak i TE 450 ? jak bardzo awaryjne i które polecacie ?
[url]http://forum.supermoto.pl/topic21550-husqvarna-te-450.html[/url]
a coś więcej ?
Ja ci duzo nie pomoge bo sam mam ten sprzet od 4 dni, (te450) ale co bys chcial wiecej wiedziec? nikt ci nie zapewni tego ze motocyklu nic ci sie nie bedzie psuc.. bo daj bóg trafisz na dobry egzemplarz, a nie daj bóg trafisz na mine która cie pochłonie.
ogólnie to już trochę wiem tylko jak kupił bym taki sprzęt to i koła SM i wiadomo wtedy że "licznik szybciej bije" a niestety nie stać mnie na częste remonty i tutaj mam sto pięćdziesiąt myśli czy to jest dobry wybór stawiając na ten model , znowu co wybrać innego też nie wiem . DRZ 400 jest wytrzymała ale ten motocykl zapewne nie zaspokoi mnie .
Z czasem możesz wsadzic Big Bore, jakies mody modziki i będzie żwawsza drezynka
nie wiem czemu ale jakoś za bardzo nie przemawia ona do mnie . Podoba mi się honda XR650R ale w pl jest ją ciężko dostać
Jest jeszcze konkurencyjna dla XRR LC4ka
Zastanawiałem się nad nią , nie wiem jaka pojemność była by najlepsza/ najmniej awaryjna druga sprawa to nie wiem ile w tym prawdy ale podobno są takie wibracje że plomby wypadają chodź w to nie wieżę do końca .
Do wibry przyzwyczaisz się w 2-3 dni, czuć ale nie ma tragedii. Co do wersji wziąłbym 625 albo 640 i zmienił gaźnik na FCRMX. 640 jak dla Ciebie będzie miało tą przewagę, że ma większy bak od 625 (niedużo, ale zawsze). A w trasę z LC4 i tak najlepszy będzie 640 Adventure - bak gigant i owiewki, tylko ma koła enduro ale jak Ci bardzo zależy zawsze możesz zmienić.
A które silniki są lepsze , wytrzymalsze ? te od 2003r z głowica high low czy te do 2003r ?
Bo powiem szczerze że pieniądze za inwestowałem w ciężarówkę więc odzyskam je za jakieś 2 miesiące ;) myślałem przeznaczyć kwotę na LC4 10000 zł ale dokładając 2-3 tysiące mamy dużo młodszy sprzęt tylko pytanie czy warto jest dokładać te pieniądze czy nie lepiej kupić za 10000 i powiedzmy 3 tys dać w remont i mieć spokój
Za 10000 powinieneś łapnąć sztukę w dobrym stanie, której remont nie będzie potrzebny. Co do hf - podobno mają trochę więcej mocy na górze, ale różnica nie jest specjalnie duża - piszę podobno bo osobiście nie miałem okazji zrobić bezpośredniego porównania. Co do wytrzymałości podobnie - te silniki swoje zniosą, tylko trzeba pamiętać o serwisie;] Za to jak już nie raz pisałem warto zainwestować w gazior - fcr za parę stówek zrobi dużą różnicę (dotyczy 640, w 625 jest montowany seryjnie). Tak że podsumowując - bierz to co znajdziesz w najlepszym stanie za tą kasę. A najlepiej przejedź się ustrojstwem i zobaczysz, czy wygoda LC4 Ci wystarcza.
Wygody ja nie szukam ;) jedynie dobrej zabawy i trochę adrenaliny . Jedynie co by mogło mnie zniechęcić to wibracje ale nie wiem jakie są i do póki nie przejadę się to się nie dowiem
Jeszcze tak przy okazji wersje LC4 640 SM ( oczywiście oryginalne) czym się różniło od LC4 640 crosówką z tego co zauważyłem to zaciski chyba na pewno koła , a różnica w skoku amortyzatorów jakaś była ? dużo zachodu jest żeby założyć koła z SM na kostkę ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co wybrać. Husqvarna, ktm, honda?
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 72 zapytań