1

Temat: BLUZA SUPERMOTO 2013r

Mysle, ze mozna rozpoczac mozolny proces tworzenia projektu bluzy na sezon 2013. W poprzednim roku proces poddawania wszystkiego pod glosowanie dowiodl, ze jest to sluszna koncepcja. Moze i sam proces jest mozolny, ale wszyscy sie zgodza, ze bluza wyszla zajebiscie, wiec w tym roku widze to podobnie. Moze zaczniemy od zebrania pomyslow na sama baze czyli jaka bluza pod druk? Byly propozycje zeby byla bez kaptura, w serek, zamkiem itd. Piszczcie. Najczesciej powtarzajace sie pomysly poddam pod glosowanie i wybierzemy cos, co sie bedzie podobalo wiekszosci. Podobnie zrobimy z grafika, napisami itd. Piszcie co wam przychodzi do glowy.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

2 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-01-13 22:46:27)

Odp: BLUZA SUPERMOTO 2013r

co do grafiki to niech zajmą się tym inni, jak pisałem kiedyś w innym temacie można by było zrobić bez kaptura (ale z kapturem i tak biorę)

Graficy do roboty ;)

Olaff  po prostu nie mam bluz z kapturami, moja jedyna to forumowa ;)

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3

Koso z guziczkami jeszcze i też bym wziął !

READY TO >> TERROR

4

A już chciałem brać drugą taką samą, ale o wiele mniejszą, bo z rozmiarem nie trafiłem. No dobra, wracając do tematu, ja jestem za bluzą z zamkiem, kaptur jak dla mnie może być, ale nie musi.

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

5 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2013-01-13 22:52:08)

jesli ma byc w serek albo z zamkiem oznaczac to bedzie ze nie polatamy w niej na moto , bluza z kapturem jest kapitalna i ja osobiscie bym sie tego trzymał , nie popieram plagiatu ale bluzy chlopakow z północy sa swietne z duzym,wyraznym logiem z przodu czy na plecach.
chyba ze sporo osob bedzie za nowinką w serek lub zamek czyli bardziej reprezentacyjną na miescie ;)

w takim momencie troche brakuje ŚP. Blefta , koszulki z jego grafiką mimo zmęczenia materiału nosze do dzis :)

6

Tym razem głos na wersję bez kaptura z zamkiem.

7

Można również spróbować z błyskotliwym i wymownym tekstem "terror sam się nie nakurwi" :)

8

Nie no ludzie, bez przesady z tymi serkami... To ma być uniwersalna bluza i reklama forum zarazem, a nie ciuszki na wybieg.

READY TO >> TERROR

9 Ostatnio edytowany przez Koso (2013-01-13 23:03:46)

może zrobimy jakąs ankieta jaki krój, następnie jaka grafika? do się coś takiego zrobić jak na innych forach?

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

10

ja jestem za standardową koncepcją czyli bluza bez zamka z kapturem :P

Yamaha DT 50 SM sezon 2012-2014 - SOLD
EXC 125 Sezon 2014 - 2015 - SOLD
Aprilia RS 125 2015 - 2015 - GIVE BACK
Honda NSR 125 2015 - czeka na sprzedaż :)

11

Jeśli rozpinana (+1), z kieszeniami, to dobrze jakby miała zamki w kieszeniach - aby można było skitrać telefon/kluczyki i nie bać się, że wylecą.

Wr250X & Tiger XC

12

To może najpierw wybierzmy czy rozpinana czy nie, a później się będziemy o kaptur i inne szczegóły kłócić ;] Na tą w serek chyba nie będzie dużego zainteresowania ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

13

[url]http://www.youtube.com/watch?v=DIFxh6GmVpc[/url]

READY TO >> TERROR

14

albo serek bez kaptura... albo z suwakiem i kapturem

wr 250x

www.bikersbook.pl

15

+ dla rozpinanej, ale koniecznie z kapturem. Chuligani to tylko z kapturami mają :)